Başkan Cahan, Anadolu Isuzu'nun Tanıtım Programına Katıldı

1-08-2017

Marka şehir Uşak'ı inşa etmek adına şehrin sorunlarına kalıcı çözümler getiren UşakBelediye Başkanı Nurullah Cahan, kentin gelişimini hızlandıracak yenilikleri de yakından takip ediyor. Uşak'ın en iyi hizmeti hak ettiğini belirten Cahan, son olarak Kocaeli'de, Anadolu Isuzu tarafından gerçekleştirilen ve yeni nesil toplu taşıma araçlarının tanıtıldığı programına katıldı.

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Anadolu Isuzu'nun Çayırova'daki Ar-Ge merkezinde yüzde yüz Türk tasarımcı ve mühendisler tarafından geliştirilecek olan Elektrikli Toplu Taşıma Aracı Projesi ve akıllı mobilite sistemleriyle, sergiye çıkan yeni nesil ulaşım araçlarını inceledi.Gelişim nerede olursa Uşak için keşfetmeyi hedeflediklerini kaydeden Cahan, ilgili belediye başkanlarına yönelik düzenlenen tanıtım programında Anadolu Isuzu yetkililerinden bilgi aldı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun da katılım sağladığı ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen misafirleri ağırlayan etkinlik çerçevesinde şehre değer katacak yeni sistemler değerlendirildi.

"ULAŞIM İLMİ ÇALIŞMALARI BEKLİYOR"

Projeyle ilgili hazırlanan film ve sunumların izlenmesinin ardından konuşan Bakan Eroğlu, ulaşımın şehirlerin en büyük meselesi olduğunu anlatarak, ulaşım rahat olmazsa vatandaşta büyük bir memnuniyetsizliğin olduğunu dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın gayretleriyle Türkiye'de ulaşım konusunda çok büyük adımlar atıldığını ama daha yapacak işler olduğunu vurgulayanOrman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Şehir içindeki ulaşım çok önemli hale geldi. Bunu mutlaka çözmek gerekiyor ve bunun için de ezbere değil de ilmi çalışmalar yapılması lazım." diye konuştu.

Bakan Eroğlu, toplu ulaşım sistemlerinin konforlu, yatırım ve işletme maliyetinin de düşük olması gerektiğini dile getirerek, "Şehirlerde en büyük meselelerden biri de otoparktır. Halbuki vatandaş toplu taşımayla her yere kolayca ulaşabileceğine kanaat getirirse otomobili almaktan imtina eder. Böylece yollarda taşıma kapasitesi çok daha yüksek hale gelir. Bunları mutlaka düşünmemiz lazım." ifadelerini kullandı.

“ŞEHRİMİZ HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR"

Ziyaret hakkında konuşan Belediye Başkanı Nurullah Cahan ise, Uşak’ın gelişimi ve değişimi için kaliteli hizmetlerin peşinde olduklarını ve bu prensiple hareket ederek yapılan yenilikleri yakından takip ettiklerini söyledi.

Başkan Cahan, “ Şehrimizin gelişimi için, yenilik nerede olursa olsun peşindeyiz. Uşak her şeyin en iyisini hak ediyor. Ve bu düşünceyle çalışmalarımıza yön veriyoruz. Şehrimize kalıcı ve uzun vadeli hizmetlerin kazandırılması adına nerede ne yenilik varsa yapılan yenilikleri yakından inceliyoruz.Ulaşımda bir şehrin en önemli unsurlarından birisidir. Ulaşımın rahat olmadığı yerlerde de diğer sıkıntılar baş gösterir. İşte bu yüzden kaliteli bir hizmet anlayışıyla şehrimizin yollarını modern hale getirdik. Büyüyen ve gelişen Uşak'ın, toplu ulaşım hizmetlerinde de ileride olması, ulaşım hizmetlerinin sorunsuz bir biçimde işlemesi adına sektördeki gelişmeleri yakından takip ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Konuşmaların ardından, Bakan Eroğlu katılımcılarla toplu fotoğraf çektirdi ve fuar alanındaki araçlar gezildi.

İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE BAŞKAN ÇAKIN'DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI BAŞKAN ÇAKIN'DAN ZÜMRA'YA MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN CUMHURİYETİN 100. YILINDA 29 EKİM MESAJI BAŞKAN ÇAKIN DEV PROJEDE KASIM AYINI İŞARET ETTİ Başkan Çakın 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 1 Eylül Uşak'ın Kurtuluşu Münasebetiyle Mesaj Yayınladı BAŞKAN ÇAKIN'DAN 15 TEMMUZ MESAJI BAŞKAN ÇAKIN'DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ısuzu kocaeli tanıtım programı