BAŞKAN CAHAN'A UŞAK AŞÇILAR VE PASTACILAR DERNEĞİNDEN 'TATLI' SÜRPRİZ

25-02-2019

Uşak Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Fatih Demir ve derneğin yönetim kurulu üyeleri Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan’ı makamında ziyaret etti. Dernek üyeleri Başkan Cahan’a kendisinin silüetinin bulunduğu özel bir pasta hediye ettiler.

Uşak Belediyesi iş birliği ile batıdan doğuya birçok sosyal projeye imza atan Uşak Aşçılar ve Pastacılar Derneği, Başkan Cahan’a ‘tatlı’ bir sürpriz hazırladı. Dernek üyeleri özenle yapılmış ve Başkan Cahan’ın silüetinin bulunduğu özel pastayı ziyaretleri esnasında Başkan Cahan’a sundu. ‘İlkler Şehri Uşak’ yazısının bulunduğu pastada Uşakspor renklerinin yer aldığı lale motifi süslemesi dikkat çekti. Dernek üyeleri, Başkan Cahan’ın bugüne kadar ulusal ve uluslararası her platformda kendilerini desteklediğini belirterek, böyle bir sürpriz hazırlamak istediklerini dile getirdiler.

Demir: “Biz Başkanımıza Gönülden Bağlıyız”

Uşak’ın tarihini ve yöresel lezzetlerini Türkiye’ye tanıtarak, ön plana çıkmasını hedeflediklerini aktaran Dernek Başkanı Fatih Demir: “Biz Başkanımıza gönülden bağlıyız, sağ olsun bize emeği büyüktür. Kendisi bugüne kadar bizi her platformda destekledi. Biz de Başkanımızın ve Uşak Belediyesi’nin desteklerini arkamıza alarak Uşak’ımızı ve tarihi yemeklerimizi her yerde tanıttık.  Bugün kendisini hem ziyaret etmek hem de kendi silüetini yaptığımız pastayla teşekkür etmek istedik. Kendisine gönülden bağlıyız” sözlerini aktardı.

Başkan Cahan: “Derneğimizin Ellerine Sağlık, Bizi Duygulandırdılar”

Başkan Cahan, Uşak Belediyesi ve dernek arasındaki işbirliği ile 5 yıl boyunca Uşak’ın yöresel lezzetlerini tüm Türkiye’de temsil ettiklerini söyledi. Kendisine özel olarak hazırlanmış pasta için çok memnun olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan ayrıca şu açıklamalarda bulundu: “Derneğimize, sağladığımız bu güzel işbirliğimizi böyle güzel bir pastayla taçlandırdıkları için teşekkür ediyorum. Pastada hem silüetimizin, hem de Uşaksporumuzun renkleriyle lale motifinin bulunması bizi memnun etti. Uşak’ımızın değerlerini ön plana çıkarmak bizim vazifemizdi, derneğimizle de güzel bir işbirliği yaptık. Ellerine yüreklerine sağlık,  kendilerine çok teşekkür ediyorum”.

Derneğin ziyareti Başkan Cahan’a pasta takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan aşçılar pasta