Başkan Çakın Çalışmaları Yerinde İnceledi

1979
2-05-2019

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Sivaslı Yolu üzerinde ve Alparslan Caddesi’nde yürütülen çalışmaları inceledi.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Denizli’yi ve Sivaslı ilçesini kent merkezine bağlayan Sivaslı yolunda devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Ayrıca Alparslan Caddesi üzerinden Kemalöz Mahallesi, Huzurpark ve İzmir yoluna doğrudan bağlantı sağlayacak kavşak çalışması hakkında bilgi aldı.

Yürütülen faaliyetlerdeki son durumu değerlendiren, yapılacak yan yollara, çevre düzenlemelerine ve aydınlatmalara yönelik ön incelemede bulunan Çakın,  trafiğin bu bölgede sorun olmaktan çıkacağını vurguladı.

Karayolları Genel Müdürlüğü ile ortak bir çalışma yürütüldüğüne değinen Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, “İnsan odaklı bir bakış açısıyla faaliyetlerimizi şekillendiriyoruz. Vatandaşımızın trafikteki can güvenliği, konforu, huzuru için burada önemli bir çalışma hayata geçirilmiş olacak. Güzel bir şehir inşası önce mutlu insanlardan geçer. Bu düşünceyle kentimize kazandırılacak her hizmette, vatandaşlarımızın talepleri bizlere yön verecek. Halkımızın talebi üzerine burada yürütülen çalışmaların sona ermesiyle daha düzenli ve güvenli bir trafik sağlanacak.” dedi.

Çalışmalar sonrasında trafik kazalarının büyük ölçüde önlenmesini hedeflediklerini kaydeden Çakın, Uşak’ın Sivaslı girişinin de misafirler üzerinde güzel bir iz bırakacağını kaydetti.

Kavşaklar kapatılacak

Uşak’ın Sivaslı girişini güzel bir görünüme kavuşturmayı ve yapılacak kavşakla kent içi trafiği rahatlatmayı hedefleyen çalışmalar kapsamında, Alparslan Caddesi üzerinde yer alan çok sayıda kavşak da kapatılacak. Bu sayede kazaların büyük ölçüde önüne geçilmesi planlanıyor.

İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ Banaz/Öksüz Köyünden, Ayşe Çakın BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE
uşak uşak belediyesi yol çalışmalar mehmet çakın