BAŞKAN ÇAKIN MAHALLE MUHTARLARIYLA BULUŞTU

3-07-2020

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, ikinci kez gerçekleştirilen Muhtarlar Buluşması’na katıldı. Çakın, “Yapılacak çok iş var. Ve her birinin üstesinden ‘biz’ olarak geleceğiz.” dedi.

Uşak Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilmesi ve 3 ayda bir yapılması planlanan ancak Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle bir süredir gerçekleştirilemeyen Muhtarlar Buluşması’nın ikincisi bugün düzenlendi.

Atatürk Kültür Merkezi’nde sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen programa bizzat Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın katıldı. Başkan Çakın’a Uşak Belediye Başkan Yardımcıları Zeynep Ceylaner ile Mehmet Ali Demir ve daire müdürleri eşlik etti.

Merkez mahalle muhtarlarına çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Başkan Mehmet Çakın, muhtarların taleplerini bir bir dinleyerek ihtiyaçlara yönelik atılacak adımları paylaştı.

“PANDEMİ SÜRECİNDE DAHİ ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRDÜK”

Uşak Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen programda konuşan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, “Sizlerle birlikte 29 mahallemizin tamamında önemli adımlar atıyor ve her geçen gün yeni çalışmalar üretiyoruz. Aşıklar ve yarenler diyarı, medeniyetler beşiği bu kadim şehrin her yönüyle güzelleşmesi ve daha yaşanılır olması için faaliyetlerimizi pandemi sürecinde dahi kesintisiz sürdürdük. Tek gayemiz, memleketimize değer katmaktır. Bu kapsamda Elmalıdere, Aybey, Işık ve Köme Mahallelerimizde yürütülen elektrik hatlarının yer altına alınması işlemlerinin sona ermesiyle hızlı bir şekilde devreye girdik ve tahribata uğrayan yollarımızda tadilat başlattık. Işık Mahallemizde taş parke döşeme, yenilenme ve yol çalışmaları yaptık, yapıyoruz. Kemalöz Mahallemizin kanayan bir yarası haline gelen, yıllardır hasretle çözüm bekleyen Pırlanta Sokak’ta yenileme faaliyetlerimizi hızla hayata geçirdik. Nuri Şeker Caddemizi modern ve konsept bir yapıya kavuşturuyoruz. Özetle şunu ifade etmeliyim ki, hiçbir ayrım gözetmeksizin her mahallemize aynı hassasiyetle yaklaşıyoruz.” dedi.

“BU BİRLİĞİMİZ GELİŞİMİN ANAHTARIDIR”

Şehrin gelişimi konusunda muhtarların büyük bir önem taşıdığını aktaran Başkan Çakın, “Bizler biliyoruz ki siz aziz milletimizin sesisiniz ve şüphesiz Uşak Belediyesi olarak bizler de kurduğumuz güçlü bağla halkımızın tebessümü olmayı hedefliyoruz. Sağladığımız bu birlik gelişimin anahtarı olacaktır. İşte bu çizgiyi şehrimize en iyi şekilde yansıtarak en olmaz denileni dahi birlikte başaracağız. Yapılacak çok iş var. Ve her birinin üstesinden ‘biz’ olarak geleceğiz. Nice güzel işlerde omuz omuza olmayı diliyoruz.” diye konuştu.

Uşak’ın değer kazanmasının, en ufak mahallesinden genele ulaşan hizmetlerle mümkün olduğunun altını çizen Başkan Çakın, ihtiyaç ve taleplerin doğru tespitinin uzun vadeli yatırımlar anlamını taşıdığını vurgulayarak, kalıcı işler ortaya çıkartmak istediklerini kaydetti.

İlgili İçerikler: TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU Kemalöz Mahallesi Sakinlerinden, İsmail Şentürk Bozkurt Mahallesi Sakinlerinden, Fadime Dönmez BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA Fevzi Çakmak Mahallesi'nden Mehmet Vural KARAAĞAÇ MAHALLESİ'NİN TALEPLERİ HİZMETE DÖNÜŞTÜ Yeşilkaraağaç Mahallesi Sakinlerinden, Fadime Özdemir Aybey Mahallesi Sakinlerinden, Süleyman Kahraman Elmalıdere Mahallesi Sakinlerinden, Ayşe Aslan
uşak uşak belediyesi buluşma mehmet çakın muhtar