Başkan Çakın Yeni Hizmet Binasındaki ve Nuri Şeker Caddesindeki Çalışmaları İnceledi

15-05-2020

Covid-19 sağlık tedbirleri ile taktir toplayan Uşak Belediyesi, bir yandan süreci yakından takip ederken diğer yandan da saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Başkan Çakın, Kentsel dönüşüm alanında tadilat işlemleri devam eden belediye yeni hizmet binasını ve ardından Nuri Şeker Caddesindeki yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi.

Yoğun bir programla çalışmalarına devam Uşak Belediyesi, dezenfekte işlemlerinden park bahçelerin bakımına, yol-kaldırım çalışmalarından alt yapı işlemlerine kadar hemen her alanda hizmetlerini sürdürüyor. Yapılan çalışmalarıysa bizzat Başkan Çakın takip ediyor.

Son olarak kentsel dönüşüm alanındaki belediye yeni hizmet binasındaki çalışmaları belediye başkan yardımcıları ve belediye meclis üyelerinin de katılımıyla inceleyen Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, her katı dolaşarak bilgi aldı.

İki bloktan oluşan yeni belediye binasının bir bloğundaki çalışmaların bitme aşamasında, diğer bloktaki çalışmalarınsa devam ettiği bildirildi.

İKİNCİ ADRES NURİ ŞEKER OLDU

Uşak Belediyesi’nin yeni hizmet binasındaki incelemelerin ardından Nuri Şeker Caddesine geçen Başkan Çakın, devam eden yol ve kaldırım çalışmalarını inceledi. Vatandaşların yıllardır yapılmasını beklediği, Uşak'ın en yoğun kullanılan caddelerinden olan, asfaltlama ve kaldırım çalışmalarının aynı anda yürütüldüğü Nuri Şeker Caddesi’nin son durumunu yerinde gördü.

İncelemeler sonunda kısa bir açıklama yapan Başkan Çakın, "Uşak Belediyesi bünyesindeki tüm birimlerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz fakat çalışmaların da devam etmesi gerektiğinin bilincindeyiz. Bu kapsamda birimlerimiz, sağlık tedbirlerini alarak halkımız için çalışmalarını sürdürüyor.  Bugün, taşınmasını planladığımız yeni belediye binamızı ve Nuri Şeker Caddesinde devam eden çalışmalarımızı inceledik. Belediyemize ait bu yeni binalarla modern ve kaliteli hizmetleri halkımızla çok daha iyi bir şekilde buluşturmaya devam edeceğiz. İnşallah planlanan tarihlerde yeni binaya taşınma işlemlerine başlayacağız. Bu konuda detaylı bilgiyi yakında halkımızla paylaşacağız.” dedi.

Bir diğer incelemenin de Nuri Şeker Caddesinde gerçekleştirildiğini kaydeden Başkan Çakın, “Bu cadde şehrimizin en sık kullanılan caddelerinden. Ekiplerimiz bir süredir burada yoğun bir çalışma sürdürüyor. Hem kaldırım hem asfaltlama işlemlerinin sorunsuz ve hızla ilerlediğini gördük. İnşallah bu caddemizi de kısa sürede halkımızın hizmetine açacağız." şeklinde konuştu. Çakın, özverili bir şekilde vazifesini sürdüren belediye personellerine kolaylıklar diledi.

Son Düzenlemeler: 15 Mays, 2020
İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ Banaz/Öksüz Köyünden, Ayşe Çakın Fadime Şeker AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE
uşak uşak belediyesi inceleme mehmet çakın belediye binası nuri şeker caddesi