BAŞKAN ÇAKIN'DAN 23 NİSAN MESAJI

22-04-2022

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında 23 Nisan tarihinin her anlamda özel olduğuna vurgu yapan Çakın; Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 102. yıl dönümünü ve çocuklarımıza armağan edilen bu güzel bayramı içtenlikle kutladıklarını belirtti. Başkan Çakın’ın açıklaması şu şekilde;

“Sevgili çocuklar; TBMM’nin açılması; şüphesiz Milli Mücadelemizin zaferle sonuçlanmasının ve nihayetinde Cumhuriyetimizin ilan edilmesinin en önemli adımlardan biri olmuştur. Hepinizin severek okuduğu kahramanlık hikayelerine de konu olan bağımsızlık mücadelemiz bu meclisten yönetilmiş, ulusumuzun kaderini etkileyen kritik kararlar burada alınmıştır.

Bu meclisin açılmasının hemen akabinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu güzel bayramı siz çocuklara armağan etti. Bayram ilan edilen bugünün neşeyle, sevgiyle ve dünyamızın dört bir yanından ülkemize misafir olan çocuklar ile kardeşçe geçireceğimiz bir gün haline gelmesini sağlamıştır.

İşte Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de bu denli kıymet verdiği siz çocuklarımızın, yarınımızın değerli büyükleri olacağı günleri düşündükçe geleceğe olan güvenim bir nebze daha artıyor. Ülkemizi müreffeh yarınlara ulaştıracak nesillerin azmini görüyor, bu azmin meyvesini toplayacağımız günleri heyecanla bekliyorum.

Bizler Uşak Belediyesi olarak; sizleri geleceğe hazırlanırken keyif alacağınız sosyal donatılarla buluşturmayı hedefledik. Bu doğrultuda, şehrimize çok sayıda oyun parkı kazandırırken, engelleri ortadan kaldırdığımız ‘Umut Park’ı ve şimdilerde imkanlarından genç nüfusumuzun da faydalanabildiği Genç Kuşak Topluluğu’nu şehrimize kazandırdık.

Bu topluluk sayesinde gençlerimizle birlikte kimi zaman doğayı keşfederken, kimi zaman ise tarihin derinliklerine yolculuklar yaptık. Geçen kısa zamanda gençlerimizin gösterdiği yoğun ilginin ardından Uşak gençliğinin yeni bir merkeze ihtiyaç duyduğu sonucuna vardık ve Genç Kuşak Kule Altı’nı Uşak’la buluşturduk.

“Güzel bir çocukluk, gelecek güzel günlerin gerekliliğidir” düşüncesiyle; kentimizde yaşayan evlatlarımızın güzel bir çocukluk geçirmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu gerekliliği sizlere en güzel haliyle sunmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, aziz şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; bugünü anlamlandıran ve geleceğimizin teminatı olan tüm çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın dünyanın tüm çocuklarına barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.”

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: ÇOÇUK KENT'TE 23 NİSAN ÇOŞKUSU BAŞKAN YALIM 23 NİSAN'DA KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA DEVRETTİ 23 NİSAN'DA EĞLENCE ÇOCUK KENT'TE BAŞKAN YALIM'DAN 23 NİSAN MESAJI BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ
uşak uşak belediyesi mesaj 23 nisan mehmet çakın