BAŞKAN ÇAKIN'DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

17-06-2022

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, babalar günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında hiçbir karşılık beklemeden yaşam boyu varlıklarıyla evlatlarına güç veren babaların şefkat ve sevgilerini ailesinden esirgemediğini söyleyen Çakın, “Onların tek isteği çocuklarına iyi bir gelecek hazırlayabilmek, çocuklarının vatana ve millete faydalı olduğunu görebilmektir. Varlık sebebimiz olan babalarımıza sadece yılda bir gün değil, her an saygı ve sevgi gösterilmelidir” dedi. Kendisi de hem bir evlat hem de bir baba olarak babalık gibi kutsal bir sorumluluğu üstlenmenin önemine değinen Başkan Çakın; “Baba kelimesi bir çocuğun söylediği ilk sözlerden birisidir. Bu sözün değerini bilmek ve onlara layık iyi birer evlat olmak, sevgi ve saygı göstermek, hepimiz için yerine getirilmesi gereken bir vefa borcudur” dedi.

Şehit Babalarını Unutmadı

Babaların sahip olduğu kişiliğin çocukların en büyük serveti olduğunun altını çizen Çakın; “Bir babanın çocuğuna bırakabileceği en değerli miras; doğruluk, dürüstlük, çalışma ve paylaşma gibi erdemleri aşılamaktır. Güvenli ve güzel bir geleceğin yoluna ışık tutan, yaşam ormanlarımızın ulu çınarları babalarımızın Babalar Gününü içtenlikle kutluyorum. Başta şehit babaları olmak üzere ebediyete intikal etmiş babalarımızı da bu vesileyle rahmetle anmak istiyorum” dedi. Çakın baba adaylarını da unutmayarak tüm baba adaylarına doğacak evlatlarıyla ve aileleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu yarınlar temenni etti.

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
Son Düzenlemeler: 17 Haziran, 2022
İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI BAŞKAN ÇAKIN'DAN ZÜMRA'YA MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN CUMHURİYETİN 100. YILINDA 29 EKİM MESAJI BAŞKAN ÇAKIN DEV PROJEDE KASIM AYINI İŞARET ETTİ KURTULUŞ GÜNÜNDE MİLLİ DUYGULAR DORUĞA ULAŞTI Başkan Çakın 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 1 Eylül Uşak'ın Kurtuluşu Münasebetiyle Mesaj Yayınladı BAŞKAN ÇAKIN'DAN 15 TEMMUZ MESAJI BAŞKAN ÇAKIN'DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI BAŞKAN ÇAKIN'DAN 19 MAYIS MESAJI BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇ KUŞAK'A BAYRAM HEDİYESİ
uşak uşak belediyesi mesaj mehmet çakın babalar günü