BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE

22-03-2024

EMEKLİLERİN VE GENÇLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER

Geçtiğimiz süreçte yapılan proje tanıtım toplantısında paylaştığı önemli vaatlerle halkın ilgisini çeken Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, yeni müjdeleriyle de heyecan oluşturdu. Çakın, yeni dönemde gençlere ve emeklilere yönelik atacağı üç önemli adımın bilgisini verdi.

Sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda dayanışma mesajı veren Başkan Çakın, sosyal belediyeciliğin güçlenerek süreceğine işaret etti.

KAYAAĞIL EMEKLİLERE ÜCRETSİZ

Emekli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak adına bir süredir çeşitli projeler planladıklarını ifade eden Başkan Çakın, emekli vatandaşlar için iki farklı müjdeyi arka arkaya paylaştı. İlk olarak bir süre önce baştan sona yenileyerek hizmete açtıkları Kayaağıl Termal Tesis ile ilgili paylaşım yapan Çakın, Mayıs ayı itibariyle Kayaağıl Termal Tesislerinin emekliler için ücretsiz olacağını belirtti. Başkan Çakın aynı tarihten itibaren Kayaağıl Termal Apartlarda konaklamak isteyen emeklilere de yüzde 50 oranında indirim uygulanacağını kaydetti. Paylaşım, özellikle sağlık konusunda birçok rahatsızlığa şifa olmasıyla bilinen termal suyu, günübirlik veya uzun vadeli kullanmak isteyen emeklileri mutlu etti.

İHTİYAÇ SAHİBİ EMEKLİLERE SU ÜCRETSİZ

İkinci bir müjde de su ile ilgili geldi. Başkan Çakın, Mayıs ayı itibariyle kentte yaşayan ve ihtiyaç sahibi olan emeklilerin su faturası ödemeyeceğini, suyu ücretsiz olarak kullanacağını duyurdu. Sosyal belediyecilik anlayışını daima sürdüreceklerini ve vatandaşın ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik doğru hizmetleri tercih ettiklerini ifade eden Çakın, yeni döneme dair mesajlarıyla heyecan uyandırdı.

GENÇLER DE MÜJDELERDEN PAYINI ALDI

Gençler için şehre beş yılda birçok tesis kazandıran ve etkinlikler gerçekleştiren Başkan Çakın, eğitimden sportif ve sosyal yaşama kadar sağlanan desteklere bir yenisini daha ekleyecek. Uşak Belediyesi’ne ait tüm sosyal tesislerde Mayıs ayından itibaren öğrencilere yüzde 50 indirim uygulanacağını bildiren Başkan Çakın, tüm çabalarının geleceğin teminatı olan gençler için güçlü bir kent oluşturmak olduğunu ekledi.

Son Düzenlemeler: 22 Mart, 2024
İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM 23 NİSAN'DA KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA DEVRETTİ BAŞKAN YALIM'DAN 23 NİSAN MESAJI BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA
uşak uşak belediyesi öğrenci emekli mehmet çakın kayağıl termal tesisleri