BAŞKAN ÇAKIN'IN RİCASI KAMPANYAYA DÖNÜŞTÜ

22-04-2019

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın çağrısı kitap bağışına dönüştü. Uşak merkez ilçede yer alan bir okula 200 kitap bağışlandı.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın seçimlerin hemen sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı çağrı karşılık bulmaya devam ediyor. Tebrik ziyaretlerine gelen misafirler için çiçek getirmek yerine Uşak’ta ihtiyacı olan kütüphane ve okullara kitap bağışında bulunulmasını veya hayvan barınağı için mama getirilmesini rica eden Çakın’ın talebi geniş yankı buldu.

Çevreci duruşuyla örnek bir tavır sergileyen Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın çağrısı üzerine, şimdiye kadar onlarca kitap ihtiyaç sahibi okullara ve kütüphanelere teslim edilirken, çok sayıda mama da hayvan barınağına ulaştırıldı.

Bu rica kapsamında Uşak Eşe Halil Erdoğdu İlkokuluna 200 kitap bağışlayan Uşak İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin ve müdür yardımcıları, Başkan Çakın’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Eşe Halil Erdoğdu İlkokulu’na bağışlanan kitapların, miniklerin geleceğine önemli bir katkı sağlayacağını kaydeden Başkan Mehmet Çakın, “Bizler yatırımı geleceğe yapmalıyız. Doğru adımlar, güçlü Türkiye’nin temelini oluşturacak. Yarınların inşası, küçük görülen adımlarla başlar. İnşAllah daima bu düşünce ile hareket ederek, önceliğimizi doğru belirleyeceğiz. Bu kapsamda belediyemize ziyaretlerinde kitap ve mama getiren tüm hemşehrilerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bülent Şahin nezdinde tüm müdür yardımcılarımıza da bu anlamlı bağışları nedeniyle ve ziyaretleri için teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM'DAN 23 NİSAN MESAJI BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA KARAAĞAÇ MAHALLESİ'NİN TALEPLERİ HİZMETE DÖNÜŞTÜ
uşak uşak belediyesi hayırlı olsun mehmet çakın kitap tebrik