​Belediye Personeli İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Aldı

27-09-2016

Belediye Personeli İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Aldı

Belediye Başkanı Nurullah Cahan personelin iş sağlığı güvenliği konusunda eğitim verildiğine vurgu yaparken, “Eğitimlerimizle personelimizin iş sağlığı ve güvenliği konusunda tam donanımlı olmasını sağlıyoruz” dedi.

Uşak Belediyesi personel eğitimlerine devam ediyor. Belediye personelinin kendi alanlarında daha uzman olması ve kente daha iyi hizmet vermesi adına aralıksız süren eğitim çalışmalarına iş sağlığı ve güvenliği eğitimleriyle devam edildi. 3 gün süren seminerde Belediye personeli 6331 Sayılı İş Güvenliği ve Eğitimi ile İlgili Yasası’na istinaden eğitim aldılar. Eğitimlerde personelin Belediye çalışma alanlarında yapması gerekenler de en ince ayrıntısına kadar anlatıldı.

Önemli bir konu

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, personelin iş sağlığı ve güvenliği konusunda bilgi sahibi olmasını önemsediklerini kaydederken, bu nedenle eğitimlere önem verdiklerine vurgu yaptı. Cahan şunları söyledi: “Kentimizde Belediyemiz tam anlamıyla birçok konuda hizmet vermektedir. İşleyişimiz gereği birçok noktada riskli çalışmalar söz konusudur. Biz kurumumuzun hem personel sağlığı ve güvenliği, hem de vatandaşlarımızın herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması adına iş sağlığı ve güvenliği eğitimini önceliklerimiz arasına aldık. Bu kapsamda 3 gün süren eğitimlerimizi düzenledik. Tüm personelimiz bu konuda bilgili ve donanımlı hale geldi. Ayrıca 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası’nın da gereklerini yerine getirmiş olduk”

Eğitimler devam edecek

Eğitimlerin aralıksız devam edeceğine dikkat çeken Başkan Cahan, “Görevde bulunduğumuz süre zarfında daha iyi hizmet vermek adına çalışanlarımızla ilgili planlamalarımızı yaptık. hemşehrilerimizin aldığı hizmetin kalitesinin artmasını bu şekilde sağladık. Bundan sonra da aynı stratejimiz devam edecek. Kentimize daha iyi hizmet etmek adına bütün gerekleri yerine getireceğiz” dedi.

İlgili İçerikler: İsmail Tuncel KEMALÖZ MAHALLESİ 36. BÖLGE OLARAK ADLANDIRILAN ALANDA YAPILAN 18. MADDE UYGULAMA İŞLEMLERİ TAMAMLAN Yusuf İşgören Kemalöz Mahallesi Sakinlerinden, İsmail Şentürk KAPSAMLI TESİS YEŞİL SAHALARA YILDIZ YETİŞTİRECEK ŞEHİRİÇİ OTOBÜSLERDE KARTLI SİSTEM KURULUMU BAŞLADI Havise Saygılı İsmail Yayla 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı ÇOCUK KENT İLK MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI
uşak belediyesi nurullah cahan belediye personeli iş güvenliği eğitimi bilinçli personel