Cahan, "Eğitim ve Öğretimde Çağ Atladık"

3-06-2016

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem Uşak’a Geldi

Cahan, ”Eğitim ve Öğretimde Çağ Atladık”

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, ülkedeki eğitim ve öğretime paralel olarak kentte de eğitimin kalitesini arttırmak adına Milli Eğitim Camiası ile işbirliği içinde olduklarını kaydederken,”Geleceğimizin teminatı olan yeni neslin en iyi şekilde yetişmesi adına çaba veriyoruz” dedi.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem bir dizi program için Uşak’a geldi. Uşak Valiliği ziyareti ile başlayan kent ziyaretleri Orhan Dengiz Anadolu Lisesi’nde düzenlenen “Yenilikçi Lider Öğretmen Projesi” töreni ile devam etti. Bakan Yardımcısı Erdem’in bir sonraki durağı ise Uşak Belediyesi oldu. Belediye ziyaretinde Erdem’i Başkan Cahan karşılarken, ziyarette Uşak Valisi Ahmet Okur, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ufuk Uğur, AK Parti İl Başkanı Servet Kuş ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Turgay Eser katıldı.

Eğitim çağ atladı

Ziyarette belediye projelerini anlatan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Milli Eğitim Bakanlığı’nın destekleriyle büyük projelerde mesafe kat ettik” ifadesini kullandı. Kentte ve ülkede eğitim ve öğretimin geliştiğine vurgu yapan Cahan, “Eğitim ve öğretimde kalitenin artması ülkenin her zaman menfaatlerinedir. Bu nedenle eğitime yapılan destekler her zaman değerlidir. Hükümetimiz dönemimde de eğitim çağ atlamış ve ülkemiz bu konuda örnek gösterilen bir ülke haline gelmiştir. Biz de ilimizde her yönüyle Milli Eğitim Müdürlüğü ile iç içeyiz. Gerek Kent Park gibi büyük projemizde, gerekse okullarımızın gelişiminde müdürlüğümüz ile ortak akıl çerçevesinde çalışıyoruz. Bizlere desteklerini esirgemeyen Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Orhan Erdem ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teşekkür ederiz” dedi.

Yerel yönetimlerin destekleri önemli

Uşak’ın kendileri için önemli olduğunu aktaran Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem ise, “Milli Eğitimde çığır atan ve büyük işler yaptığımız bir dönem yaşıyoruz. Bu gelişim daha da artmakta eğitim ve öğretimde kaliteyi üst seviyelere çıkarmaktayız. Kentlerde de yerel yönetimler ve müdürlüklerimizin işbirliğini önemsiyoruz. Bu bağlamda Uşak başarılı bir şehirdir. Biz Uşak ile gönül bağları bakımında da son derece bağlıyız. Bizleri ağırlayan Uşaklılara candan teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Bakan Yardımcısı Erdem’in ziyaretleri Ak Parti İl Danışma Meclisi toplantısının ardından sona erdi.

Son Düzenlemeler: 03 Haziran, 2016
İlgili İçerikler: Hori Çağlar Eyüp Çağlayan Çağlar Uzun Hamide Çağlar BAŞKAN ÇAKIN KURAKLIĞA KARŞI TEDBİR İÇİN ÇAĞRIDA BULUNDU BAŞKAN ÇAKIN: UŞAK'A DEĞER KATMAK İÇİN KARARLILIKLA ÇALIŞACAĞIZ Elif Çağlayan Naciye Çağlayan Ulubey Hasköy Köyü'nden Ayşe Çağlayan Uşak Ulubey üyükbaşı Mahallesi'nden Nurcan Çağlayan
uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret Milli eğitim bakan yardımcısı orhan erdemi belediye eğitimde işbirliği