Cahan, "Göze Hitap Eden Projeler Devam Edecek"

19-08-2015

Cahan, “Göze Hitap Eden Projeler Devam Edecek”

Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentte farklı bölgelerde Tiritoğlu Parkı içinde hizmete başlayan müzikli animasyonlu havuzlar gibi görsel, dinlendiren ve eğlendiren projelere imza atacaklarını ifade etti.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İsmetpaşa Caddesi üzerinde yer alan Tiritoğlu Parkı içinde yeni yapılan müzikli animasyonlu havuzunu yerinde inceledi. Başkan Cahan’a Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, Özel Kalem Müdürü Seyfullah Furtana, Fen İşleri Müdürü Mustafa Dayıoğlu ve belediye personeli eşlik etti. Vatandaşlarla tek tek konuşarak havuz hakkında düşünceleri alan Cahan, yakın bir zamanda Uşak’ta uygun noktalarda görsel ve dinlendiren projelere imza atacaklarını kaydetti.

Parkımız daha güzel

“Proje ile İsmetpaşa Caddesi’ne bir güzellik daha kattık” şeklinde konuşan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, ”Tiritoğlu Parkı’nın daha da güzelleşmesi için yoğun bir talep söz konusuydu. Vatandaşlarımız parkımızın renklenmesini ve değişimini istiyorlardı. Parkın canlılığın sağlayacak projeler öneren hemşehrilerimize belediye yönetimi olarak bu güzel çalışma ile cevap verdik.  Parka görsel bir oluşum sağlamak amacıyla müzikli animasyonlu havuz sistemini kurduk. Yeni çalışmamız ile birlikte bölge daha canlı olmakla beraber, havuzumuz özelliği nedeniyle vatandaşlarımızın şimdiden rağbet ettiği noktalardan birisi oldu. Parka gelen hemşehrilerimiz havuzumuzun önünde çektikleri fotoğraf ve videolar ile büyük ilgi göstermektedirler” dedi.

Çalışmalar sürecek

Uşak’ın güzelleşmesi için göze hitap eden projeleri sürdürmek istediklerini aktaran Cahan, bu konuda bütün birimler ile çalışmaları sürdürdüklerini söyledi. Tiritoğlu Parkı’ndaki görsel çalışmaların başka noktalarda da yapılacağını aktaran Cahan sözlerini şu şekilde sonlandırdı: “Kentin uygun noktalarında bu tür projelere devam etmek istiyoruz. Şu an belediye hizmet binamız önünde projemiz tüm hızıyla sürmektedir. Burada da havuzumuz sona erdiğinde vatandaşlarımızın beklentilerini karşılayan bir yere daha kavuşmuş olacağız. Şehrimizin diğer mahallelerinde de konseptin uygun olduğu noktalarda bu tür göze hitap eden, eğlenceli ve vatandaşlarımızı rahat ettiren işlere imza atacağız”.

Son Düzenlemeler: 21 Austos, 2015
İlgili İçerikler: Gülbeden Alabaş MODAFEST HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR! UŞAK'A DEĞER KATACAK PROJELERİN AÇILIŞ MÜJDESİ GELDİ UŞAK'A DEĞER KATACAK PROJELER BİR BİR YÜKSELİYOR UŞAK SANAT İLE BESLENMEYE DEVAM EDİYOR Moda Fest Tüm Hızıyla Devam Ediyor! Uşak Belediyesi Ata Tohumunun Devamlılığını Sağlayacak KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ ŞUBAT'TA DA DOLUDİZGİN DEVAM EDİYOR Kadına Yönelik Projeler Hız Kazanıyor Gülbeden Demirci
uşak uşak belediyesi nurullah cahan tiritoğlu marka şehirler belediye başkanı hakan uludağ ışıklı müzikli animasyonlu park