​Cahan, "Kentin Gelişimi Adına Bereketli Bir Yıl Olacak"

27-01-2016

Cahan, “Kentin Gelişimi Adına Bereketli Bir Yıl Olacak”

Belediye Başkanı Nurullah Cahan 2016 yılında çalışmaların daha da yoğunlaşacağına dikkat çekerken, “Kentimizin daha iyi yerlere gelmesi adına tüm planlamalarımızı yaptık” şeklinde konuştu.

2015 yılında çalışmalarını başarıyla tamamlayan Uşak Belediyesi 2016 yılı hedeflerinin gerçekleşmesi adına çalışmalarına başladı. Bütün projelerin daha iyi yerlere gelmesi hedefiyle yılı tamamlamak isteyen Belediye, gerekli alt yapı çalışmalarını sağladı. 2015 yılında yenilediği araç ve gereçler ile uzun sürecek işleri kısa sürede bitiren Belediye, ekipmanlarını daha da geliştirerek, performansını daha da arttıracak. Ayrıca büyük ve küçük demeden kentte projelerle yaşanan değişimler hissettirilecek.

Tecrübemiz arttı

“Uşak Belediyesi daha verimli bir yıl geçirmek adına tüm çalışmalarına hazırdır” diyen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, personel ve ekipmanlarıyla beklenilenin daha üstünde bir kent ortaya çıkaracaklarını iletti. Cahan, “İlimizin marka şehir olması için koyduğumuz hedeflerde başarılı bir şekilde ilerlemekteyiz. Görevde olduğumuz kısa zaman diliminde başarılı işlere imza attık. Kentimiz adına büyük ve küçük tüm projelerimizin bürokratik ve sıkıntı arz eden sorunlarını çözdük. Araç ve gereçlerimizi yeniledik ve işlerimizde zaman sarfiyatını önledik. İşte tüm bu çalışmalar, içinde olduğumuz yıl için de bize tecrübe sağladı” dedi.

Hedeflere ulaşacağız

Hedeflere ulaşmak adına tüm alt yapıları hazırladıklarına değinen Cahan, “2016 yılında da başarılı olup projelerimizi ilimize yakışan bir şekilde sürdürmek niyetindeyiz. Bunun için sürekli ekiplerimizle toplantı halindeyiz. Öncelikle araç ve gereçlerimizin envanterini daha da geliştirerek, kısa zamanda daha çok işi bitirmek istiyoruz. İlimizin 2015 yılındaki başarılı yol ve alt yapı çalışmalarını 2016 yılında da devam ettireceğiz. İmaj projelerinde sonuç yılımız olacak. sosyal, kültürel, spor ve sanat şehri olmak adına da çalışmalarımız var olacak. Hizmet kalitesini arttıran belediyemiz bu bağlamda hemşehrilerimize yaşanabilir bir kenti hediye edecek” diyerek sözlerini tamamladı

İlgili İçerikler: Ersin Yıldırım Eşme/Karacaömerli Köyünden, Dudu Yılmaz Çarıkköy Köyünden, Osman Yılmaz Saadettin Ayyıldız Ortaköy Köyünden Murat Yıldırım İbrahim Yıldızhan Mustafa Mert Yıldırım Kamil Yıldırım Arzu Yılmaz Eşme/Karacaömer Köyünden, Cengiz Yılmaz
uşak nurullah cahan Bereket marka şehir belediye gelişim 2016 çalışmalar