Çölyak Hastalarına Belediye Desteği Devam Ediyor

23-10-2018

Daha önce de çeşitli etkinliklerle desteğini gösteren Uşak BelediyeBaşkanı Nurullah Cahan, AtaparkÇayzade’de UşakÇölyak PKU El Ele Derneği’ne glütensiz un dağıtımı gerçekleştirdi.

Başkan Nurullah Cahan bugün ‘Uşak Çölyak PKU El Ele Derneği’ ile belediyenin sosyal tesisi Atapark Çayzade’de buluştu. Dernek üyelerinin, ailelerinin ve üniversite öğrencilerinin katıldığı buluşmada Başkan Cahan, ‘Çölyak’ hastalarına glütensiz un dağıtımında bulundu.

Uşak Belediyesi’nin ‘Çölyak’ hastalığı ve derneği için sağladığı büyük desteği vurgulayan Dernek Başkanı Ömre Ümran Aydın, Başkan Nurullah Cahan’ın yeni müjdelerini aktardı.

Aydın, “Belediye Başkanımız burada üyelerimize çok güzel sözler verdi. Başta ekmek ve kafe olmak üzere, unlarımız sayesinde üretilen ekmeklerimize ve kurabiyelerimize daha kaliteli bir şekilde ulaşmamızı, onları daha kaliteli bir şekilde tüketmemizi sağlamak için elinden gelen her şeyi yapacağına söz verdi. Biz de buradan kendisine çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Hastalığın önemine ve farkındalığın oluşmasına dikkat çeken Başkan Cahan, daha öncesinde hastaların ekmeklerini ve kurabiyelerini sağlıklı bir şekilde üretebilmeleri için fırın takviyesinde bulunmuştu. Dün olduğu gibi bugünde vatandaşlarının yanında olduğunun ve her zaman da olacağının altını çizen Başkan Cahan, Uşak Çölyak PKU El Ele Derneği Başkanı Ömre Ümran Aydın’a teşekkürlerini sundu.

Başkan Cahan: Çölyak hastalarımızın yanındayız

Başkan Cahan Çayzade’de gerçekleştirilen buluşmada, “Belediye olarak hemşehrilerimizin yanındayız. Bugüne kadar onlara elimizdeki imkânlar dâhilinde hep yardımcı olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bugün de un dağıtımı gerçekleştirdik. Biz, elimizdeki tüm olanakları onlara sunmaktan ve çocuklarımızın gözlerindeki o parıltıyı görmekten dolayı son derece mutluyuz. Rabbim cümlemize şifa versin. En büyük nimet sağlık, sağlığımıza dikkat edelim, muhafaza edelim. İnşallah daha güzel günlerde birlikte olacağız. Derneğimizin ve çölyak hastalarımızın yanındayız.” diyerek sözlerine son verdi.

İlgili İçerikler: 18.10.2019 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı UŞAK BELEDİYESİ'NDEN ÖĞRENCİLERE ÖZEL PROJE ''MEMLEKETİM UŞAK KART'' UŞAK BELEDİYESİ VE UŞAK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA USMEK PROTOKOLÜ İMZALANDI 01.10.2019 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı UŞAK BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN DUYURU EKİM 2019 UŞAKLI MİNİKLER UŞAK BELEDİYESİ GEÇİCİ BAKIM EVİ'NDEKİ DOSTLARINI ZİYARET ETTİ Uşak Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Yapı Kontrol Biriminden Duyuru 01.10.2019 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı UŞAK BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MİNİKLERDE ÇEVRE DUYARLILIĞI OLUŞTURMAK İÇİN KOLLARI SIVAD UŞAK BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE KUCAK AÇMAYA DEVAM EDİYOR
uşak uşak belediyesi nurullah cahan destek çölyak