​Desteklerle Daha Çok Yüz Gülecek

12-01-2016

Desteklerle Daha Çok Yüz Gülecek

Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ kentte oturulamayacak halde olan evlerde yaşayan vatandaşlara ”Yaşanabilir Evler Mutlu İnsanlar” projesi kapsamında yardım etmeye devam ettiklerine değinirken, “Bu durumda olan vatandaşlarımızın evlerinin onarılması adına desteklerimizi sürdüreceğiz. Hayırseverleri de bu konuda işbirliğine davet ediyoruz” dedi.

Uşak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü kentte yaşayan dar gelirlilere birçok kalemde destek olmaya devam ediyor. Zor durumda olan Uşaklılara öğrenci yardımından gıda desteğine, yakacak yardımından çocuk bezi yardımına kadar farklı konularda destek sağlayan Uşak Belediyesi yaşanılması güç olan evlerde yaşamak zorunda olan Uşaklıların evlerinin tamiratına da katkı veriyor. 2015 yılı içinde 16 ailenin ev tamiratı sağlanırken, 8 ailenin de yangında yanan evlerinin yapılması adına maddi katkı verildi.

Vatandaşlarımız hak ettiği evlerde yaşasın

“Amacımız hemşehrilerimizin daha yaşanabilir ortamlarda hayatlarını sürdürmedir” diye konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, “Bünyemizde faaliyete geçen Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü dar gelirli vatandaşlarımızın yüzlerini güldürecek işlere imza atmaktadır. Sadece hemşehrilerimizin dualarını almak için çıktığımız yolda toplam 2 bin 798 ev ziyareti yaparken 4 bin 390 kişiye de çeşitli yardımlar sağladık. Bu yardımların amacına ulaştığına inancımız tamdır. Bunun yanında yaptığımız önemli çalışmalardan birisi de ”Yaşanabilir Evler Mutlu İnsanlar” projesiyle oturulması güç olan evlerin tamiratlarını sağlayarak vatandaşlarımızı mutlu etmektir. Bugüne kadar bu şekilde 24 ailenin yüzlerinin gülmesine vesile olduk” dedi.

Hayırseverlere çağrı

Uşak’ta farklı mahallelerde evlerinin tamiratının yapılması gereken aileler olduğunu dile getiren Uludağ, daha sağlıklı yardım yapılabilmesi için hayırseverlere de seslendi. Uludağ şunları söyledi: “İlimizde daha çok mağdur vatandaşa ulaşmak için hayırseverlerimizin de desteklerinin olması gerekiyor. Bir kişinin mutlu olması bir kentin mutlu olması anlamına gelmektedir. Bu nedenle ev tamiratı gibi konularda hayırsever vatandaşlarımızın bizlere ulaşmasını istiyoruz. Onların destekleriyle daha çok evin bakımını yapabiliriz. Bu nedenle yardım yapmak isteyenleri Belediyemize bekliyoruz”

İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA Ramazan Akyüz Hatice Çökük Günyüz Emre UŞAKLI YÜZLERCE GENÇ FİLİSTİN İÇİN KENETLENDİ UŞAK BELEDİYESİ'NDEN PERSONELİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK MÜJDE KAYAAĞIL TERMAL TESİSLERİ YENİLENEN YÜZÜYLE HİZMETTE
 KAPALI YÜZME HAVUZUNDA KULLANILMAK ÜZERE HAVUZ KİMYASALI ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU GENÇ KUŞAK TOPLULUĞU BESNİ'DE YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ Karahallı/Çokaklı Köyünden, Dudu Uğur