​Dörtyol ve Bölme Beldesi Arası Çile Olmaktan Çıkıyor

27-09-2016

Dörtyol ve Bölme Beldesi Arası Çile Olmaktan Çıkıyor

Cahan, “Belediye Eliyle Kentimizin Tüm Sorunlarını Bitiriyoruz”

Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentin işlek yollarından birisi olan Dörtyol Mevkisi ve Bölme Beldesi arası yolun her yönüyle düzeltileceğini ve yolun sorunlarının tamamen biteceğini kaydetti. Cahan, “Vatandaşlarımızın şikayetlerinin başında yer alan Dörtyol ve Bölme Beldesi arası da örnek ve konsept bir hale gelecek” dedi.

Uşak Belediyesi kentin sorunlarını bilen bir yapıda çalışmaları sürdürüyor. Şehrin birçok kanayan yarasına merhem olan Belediye 2.5 yıl içinde çalışmalarıyla takdir topladı. Kentin trafiğinin keşmekeşinin bitmesi ve caddelerin yenilenmesiyle yeni bir kimliğe bürünen Uşak’ta sorun bitiren adımlar atılmaya ise devam ediliyor. Bu bağlamda Dörtyol Mevkisi, İstasyon Mevkisi ve Bölme Beldesi arasındaki 7 kilometrelik hat Uşak Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü ortaklığında baştan düzenlenecek. Bölgede yağmur suyu hattı yenilenecek. Ayrıca üst yapıda da sıcak asfalt, ışıklandırmalar ve yeni kaldırımlar ile konsept bir yol kazandırılacak. Aşırı yağışlarda oluşan ve özellikle İstasyon Mevkisi ve Halk Konutları arasında oluşan sel görüntüleri ise tarih olacak.

Rekor rakamlarla kent gelişiyor

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Bölme Beldemize kadar olan yolumuzun vatandaşlarımızın istediği kaliteye gelmesi için gerekli adımları atıyoruz” dedi. Cahan şunları kaydetti: “Belediyemiz ilimizdeki tüm sorunları bitirmek ve mutlu insanların yaşadığı bir kenti inşa etmek adına çalışmalarına devam etmektedir. Görevde bulunduğumuz süre içinde ilimiz adına rekor rakamlarla güzel işlere imza attık. İlimizin çehresini değiştirecek imaj projeleri olumlu noktalara getirdik. Yollarımızda ise tarih yazdık. Neredeyse tüm caddelerimiz modern asfaltı ve kaliteli görünümüyle konsept bir hale geldi. Bu çalışmalarımıza şimdi de Dörtyol mevkisinden Bölme Beldesi’ne kadar olan 7 kilometrelik hatta başlıyoruz. Çalışmaları Karayolları Bölge Müdürlüğümüzle birlikte yapacağız” şeklinde konuştu.

Bölme yolu da konsept bir hale geliyor

Yolda yapılacak çalışmalar hakkında da bilgi veren Cahan, “ Bu yol oldukça sıkıntılı ve kötü görünen bir yoldu. Biz yolda öncelikle yetersiz gelen yağmur suyu hattını yenileyeceğiz. Bu sayede yolda aşırı yağışların neticesinde ortaya çıkan sel görüntüleri artık tarih olacak. Bunun yanında kent merkezinde birçok ana caddede uyguladığımız çalışmaları da hayata geçireceğiz. Yolumuz boyunca yeni ışıklandırmaları yapacağız. Ayrıca kaliteli asfalt ve yaya dostu kaldırımları bitirerek yolumuzu konsept bir cadde haline getireceğiz. Bu yol sürücüler ve yayalar için çile olmaktan çıkarak zevkli yolculukların yapılacağı bir duruma gelecek” ifadesiyle sözlerine son verdi.

İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE GENÇ KUŞAK AKADEMİ'DEN ÖĞRENCİLERE MÜJDE Bölme Mahallesi Sakinlerinden, Muzaffer Şahin Bölme Mahallesi 239 Ada 23 Parsel 18. Madde Uygulaması Bölme Mahallesi Sakinlerinden, Ahmet Özdemir Pakize Çilen UŞAK BELEDİYESİ SIFIR ATIK MARKET MİNİK ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI GENÇ KUŞAK FİNAL HAFTASINDA ÖĞRENCİLERİN YANINDA Hasibe Bölme Uşak Merkez Bölme Mahallesi'nden Ayşe Özçelik
uşak belediyesi nurullah cahan marka şehir dörtyol bölme konsept proje çile bitiyor