GENÇ KUŞAK İLE SÖZ GENÇLERDE

26-05-2023

Gençlere yönelik birçok önemli projeyi hayata geçiren Uşak Belediyesi Genç Kuşak Topluluğu, bu kez de Atapark’ta açık hava buluşması düzenledi. Kent Orkestrası’nın keyifli ve eğlenceli sahne performansıyla başlayan “Söz Gençlerde” programı Başkan Çakın ile gerçekleştirilen samimi sohbetle sürdü.

Uşak Belediyesi Kent Orkestrası konseriyle başlayan programda gençler de kendi performansını sergiledi, keyifli görüntüler ortaya çıktı. Müzik ve eğlence dolu dakikaların ardından programa katılan gençler, çimlerin üzerinde kendileri için hazırlanan minderlerde ikramlarla buluştu. Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın da kendilerine eşlik etmesiyle merak ettiklerine yanıt bulan gençler, fikirlerini Başkan Çakın’la paylaşma şansı yakaladı.

Kule Altı’nda zaman yolculuğu

Etkinlikte ülkemizin gururu yerli ve milli otomobilimiz TOGG ve nostaljik duyguları kabartan Vosvos gençlerle buluştu. Gençlerin bol bol fotoğraf çekildiği araçlar, etkinliğin ilgi odağı oldu.

Çakın: Gençlerimizin her zaman yanındayız

Yapılan sportif tesislerden etüt merkezlerine kadar çok sayıda projenin hayata geçirildiğine değinen Başkan Çakın, “Her zaman dile getiriyoruz, siz değerli gençlerimiz ülkemizin geleceğisiniz. Memleketini en güzel hizmetlerle buluşturacak olan siz değerli gençlerimizin yaşamına değer katacak her hizmet çok büyük önem taşıyor. Bu düşünceyle her zaman yanınızda olacağız.” dedi.

Yağmur sohbete engel olmadı, TOGG’un kapısı gençlere açıldı

Öte yandan akşam saatlerinde başlayan yağış sonrası Başkan Çakın ile gençlerin sohbeti Genç Kuşak Kule Altı’nda sürdü. Programda bulunan gençlerin talebi üzerine direksiyon başına geçen Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, gençlerle hem şehir turu attı hem de yerli ve milli aracın detaylarını anlattı.

İlgili İçerikler: AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET Naile Demirel BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA Miraç Efe Gençtürk KARAAĞAÇ GENÇLİK PARKI RESMİ OLARAK HİZMETE AÇILDI UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR Fatma Gencer KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI Cemile Yüksel BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE
uşak belediyesi mehmet çakın Genç Kuşak söz gençlerde