Genç Kuşak Yaz Okulu Tatilin Neşesine Neşe Katacak

21-06-2022

Uşak Belediyesi bünyesinde kurulan Genç Kuşak Topluluğunun şehirdeki gençlerin dopdolu bir yaz tatili geçirmesi için ücretsiz olarak düzenlediği Yaz Okulu’na başvurular devam ediyor. Yaklaşık bir ay sürecek eğitimleri başarıyla tamamlayan 50 öğrenciye, çekilişle bisiklet hediye edilecek.

Geçtiğimiz yaz 1500’den fazla öğrenciyi ağırlayan ve bu yaz ikincisi organize edilecek olan Yaz Okulu’nda; Kur-an’ı Kerim, Siyer, Osmanlıca ve Adap gibi değerler eğitimlerinin yanı sıra; tiyatro gibi kültürel etkinlikler ile basketbol, futbol ve yüzme gibi sportif aktiviteler yer alacak.

İlkokul 2. sınıf  ile lise 2. sınıflar arasında eğitim gören tüm öğrencilerin başvurabileceği ücretsiz yaz okulu, 27 Haziran-5 Ağustos tarihleri arasında hizmet verecek.

14 farklı okulda aynı anda gerçekleşecek olan Yaz Okulu için kayıtlar 1 Temmuz’da sona erecek.

Başvuru için: https://genckusak.org/page/yaz-okulu-online-basvuru-formu/

Son Düzenlemeler: 21 Haziran, 2022
İlgili İçerikler: GENÇ KUŞAK AKADEMİ'DEN ÖĞRENCİLERE MÜJDE Şerif Neşet Çocuklar Yarıyıl Tatilinde Bilim ve Sanatla Buluşuyor! SINAVA HAZIRLANAN GENÇLER GENÇ KUŞAK İLE MOTİVASYON BULDU UŞAKLI YÜZLERCE GENÇ FİLİSTİN İÇİN KENETLENDİ Ümmü Gencer Veli Gençer GENÇ KUŞAK TOPLULUĞU'NUN ROTASI BU KEZ TEKNOFEST Cemil Gencer Salim Genç
uşak belediyesi yaz okulu Genç Kuşak