​Hastaneye Güneyden Ulaşım Artık Daha Kolay Olacak

29-02-2016

Hastaneye Güneyden Ulaşım Artık Daha Kolay Olacak

Belediye Başkanı Nurullah Cahan kent içi çevre yollarında bir adım daha attıklarını ifade ederken, “Güney çevre yolunda hastane ulaşımını sağlayacak olan çalışmaların son aşamasına başlanıldı” ifadesini kullandı.

Uşak Belediyesi kent içi çevre yollarında çalışmalarına devam ediyor. Şehir trafiğini rahatlatmak adına önem verilen çevre yollarında 2016 yılına hızlı başlandı. Ekipler güney çevre yolunun hastane bağlantısının sağlanması adına hummalı bir çalışma içine girerken, yolun hastane bağlantısının kısa sürede bitirilmesi ön görülüyor.

Çalışmalara hız verdik

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “İlimizin iki yakasını bir araya bağlayacak ve şehir içi trafiği rahatlatacak çevre yollarımızda hızla ilerliyoruz” dedi. Cahan şunları kaydetti: “Belediyemiz ilimizin rahat bir nefes alması için trafiği ilgilendiren projelere önem vermektedir. Bu nedenle göreve gelir gelmez, kentin trafiğini kaldırmayan ve sıkıntı arz eden yollar konusuna el attık. Bu düşünceyle ana caddelerimizi düzenledik ve modern hale getirdik. Başlayan çalışmalar 2016 yılında daha hızlı bir şekilde sürecek. Göreve geldiğimizde önem verdiğimiz projelerin başında kent içi çevre yolları da geliyordu. Bu konuyla ilgili sorunlar vardı. Biz sorunları bitirerek çalışmalarımıza yön verdik. Şimdide güney çevre yolumuzda Kemalöz, Cumhuriyet, Atatürk ve Fevzi Çakmak Mahallelerinin Devlet Hastanesi ve Adliye’ye kolayca ulaşması için son aşama olan çalışmalara başladık”

Kuzeyde de sıkıntı kalmayacak

Kent içi kuzey çevre yolu hakkında da bilgi veren Cahan, “İlimizde güney çevre yolu gibi kuzey çevre yolunun da ilerlemesi için ne gerekiyorsa yapmaktayız. Bu bölgede de sorunları bitirdik. Çokkozlar Mevkisinde geçiş köprüsünü bitirdikten sonra yakın zamanda Akse civarından hastaneye bağlantıyı sağlamış olacağız. Çalışmalarımızın tamamen bitmesiyle ilimizde her anlamda gelişim olacak. Yolların geçtiği bölgeler imar anlamında da değerlenecek” diyerek sözlerine son verdi.

İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA ZÜMRA KADINLARI ARTIK YÖRESEL ÜRÜNLER ÇARŞISI'NDA DA OLACAK UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK YEŞİL KARAAĞAÇ GÖLETİ SOSYAL TESİSLERİ DOĞASEVERLERİN BULUŞMA NOKTASI OLACAK BİR PROJE BİRÇOK KAZANIM; BU PROJE İLE YARINLAR DAHA SAĞLIKLI OLACAK GENÇ KUŞAK BİR TURNUVAYA DAHA İMZA ATTI Uşak Belediyesi Bir Tesiste Daha Temel Attı UŞAK BELEDİYESİ BİR PROJENİN DAHA TEMELİNİ ATTI UŞAK BİR YEŞİL ALAN DAHA KAZANDI
uşak belediyesi nurullah cahan ULAŞIM marka şehir güney çevre yolu hastane