​Hem Sağlık Verecek, Hem de Tanıtacak

3-08-2015

Hem Sağlık Verecek, Hem de Tanıtacak

Uşak Belediyesi kentte yaşayanların ve kent dışından gelen misafirlerin Kayaağıl Jeotermal Tesislerinde kalmalarını sağlayacak yeni apartlarında sona yaklaşırken, tesisler gelenler sağlık bulmakla birlikte, tesisin tanıtıcı dizaynı sayesinde Uşak’ı daha iyi tanıyacak.

Uşak Belediyesi kentte jeotermalin marka olması için çalışmalarına devam ediyor. Kayaağıl da yer alan tesisin daha iyi bir konuma gelmesi adına yeni apartlar, aqua park ve restoranda son aşamaya gelen Belediye, apartların kent tanıtımına katkı sağlamasını da hedefliyor. Bunun için planlamalarını yapan Belediye, tesisin içinde tanıtıcı öğeleri duvarlara işliyor. Çalışmalar kapsamında Uşak halıları duvarlarda yerini alırken, şehrin turistik ve kültürel değerleri de çok kısa sürede apartlarda olacak.

Gelen misafirlere Uşak’ı tanıtacağız

Hergün yüzlerce kişinin kaldığı apartlarda tanıtım çalışması yaparak bir taşla iki kuş vurmayı hedeflediklerini anlatan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “İlimize gelen misafirlerimizin kentimizi öğrenmesini istiyoruz” ifadesini kullandı.

Jeotermalin tanıtımda önemli bir etki sağlayacağına vurgu yapan Cahan, “Günden güne ilgi çeken ve kalitesiyle beğeni kazanan jeotermal tesisimizde projelerimize hayat vermeye devam ediyoruz. Tesislerimiz her yönü ile dikkat çekmeyi başardı. Bu vesileyle il dışından da sürekli misafir ağırlıyoruz. Biz bu durumu da fırsata çevirmek istedik. Yeni apartlarımızın sağlık ile ilgili misyonunun yanında tanıtım için de misyon üstlenmesini istedik. Bu nedenle ilimize has olan kültürel ve turistik tanıtıcı öğelerin apartlarımızda olması için çalışmalara başladık. İlk olarak Uşak halılarını duvarlara işledik” dedi.

Çalışmanın olumlu etkilerini hep beraber göreceklerinin altını çizen Cahan, “Kente gelenler apartlarımızdaki tanıtım çalışmalarını gördükten sonra, ilimize daha çok ilgi duyacak, gezecek ve ilimizin ürünlerini satın alacak” diye konuştu.

Tanıtım çalışmaları devam edecek

Kentte tanıtım adına çalışmaların devam edeceğini bildiren Cahan sözlerini şu şekilde noktaladı: “İlimiz her yönüyle yaşanabilir ve güzel bir şehirdir. Birçok konuda ilkleri içinde barındıran Uşak maalesef tanıtım konusunda yaşadığı sıkıntıları nedeniyle hak ettiği yerlerde değil. İşte biz bu tür çalışmalar ile eksikliğin azaltılmasına vesile olmak istiyoruz. Bu gibi çalışmaları yaparak tarihi Uşak halılarımızı, tarhanamızı, battaniyemizi, kültürümüzü ve tarihimizi en güzel şekilde tanıtacağız”

İlgili İçerikler: Proje adı: 'Sağlıklı Gelecek Bisikletle Gelecek' Recep Sağlık Uşak Belediyesi'nden Sağlık Çalışanlarına Alkışlı Sürpriz UŞAK BELEDİYESİ 10 HAL DÜKKANINI 10 YILLIĞINA İHALE USULÜ KİRAYA VERECEK Uşak Belediyesi Sağlıklı Yaşam ve Gençlik Merkezi Halkın Hizmetinde Münevver Sağlık Uşak'ta Sağlıklı Yaşam İçin Bisikletini Kapan Geldi Ali Sağlık ​Evde Sağlık ve Bakımda Örnek İşbirliği ​Hemşehrilerimiz Bize Değil, Biz Hemşehrilerimize Gidiyoruz
uşak belediyesi nurullah cahan Tanıtım termal marka kent