​İki Yeni Mahalle Konağı Açılışa Hazır

16-03-2016

İki Yeni Mahalle Konağı Açılışa Hazır

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan söz verdikleri mahalle konakları projesinde iki yeni mahalle konağının hazır olduğuna dikkat çekerken, “Aybey ve Karaağaç Mahallelerimizde mahalle konakları bitmekle birlikte açılışlarını kısa sürede yapacağız” dedi.

Belediye Başkanı Nurullah Cahan iki mahallede yapımı sona eren mahalle konaklarını inceledi. Başkan Cahan ilk olarak Aybey Mahalle Konağı’nı ziyaret etti. Buradaki ziyaretin akabinde Karaağaç Mahallesinde yapılan Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Konağı ziyaret edildi. Başkan Cahan’a Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ufuk Uğur, Fen İşleri Müdürü Mustafa Dayıoğlu ve Fen İşleri Müdürlüğü teknik personeli eşlik etti.

Mahallelerin ihtiyaçları gözetildi

Ziyaretlerin akabinde bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Söz verdiğimiz gibi mahalle konaklarını bitirmeye başladık” dedi. Öncelikle iki mahalleyi konaklarına kavuşturduklarının altını çizen Cahan, “Bugün iki mahallemizde vaatlerimizin arasında yer alan mahalle konaklarını bitirmenin heyecanını yaşıyoruz. Aybey ve Karaağaç Mahalleleri’nde mahalle konaklarının yapımı sona erdi. Konaklarımız mahalle halkının ihtiyaçlarını gözeten bir yapıda olmakla birlikte kültürlerini yaşatacak şekilde dizayn edildi. Son derece modern olarak yapılan konaklarımızın açılışını ise kısa sürede yapacağız” diye konuştu.

Diğer mahallelerde de başlayacak

Diğer mahaller içinde müjde veren Başkan Cahan şunları kaydetti: “Biz konaklarımızın diğer mahallelerde yapımı için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda yer belirlediğimiz alanlarda yakın zamanda ihalelerimizi yapacağız. Yer belirleme çalışmalarının sürdüğü mahallelerde de hızlı bir çalışma yapacağız. Mahalle konaklarımız her anlamda birçok konuda ihtiyaca cevap verecek”

İlgili İçerikler: Uşak Merkez Atatürk Mahallesi'nden Cemal Çakın Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Sakinlerinden, Alime Özkan BOZKURT ve KARAAĞAÇ MAHALLELERİ 55. BÖLGE 18. MADDE UYGULAMASI 2. ASKI İLANI Şakir Yeniceli Ünalan Mahallesi Sakinlerinden, Hüseyin Doğan Kalfa Mahallesinden Nuri Şahin Elmalıdere Mahallesi Sakinlerinden Cevdet Ayyıldız UŞAK'TA HER MAHALLEYE EN AZ 100 FİDAN ŞEHİT FERİDUN ALABAŞ CADDESİ'NİN YOLU YENİLENDİ HİZMET TAM NOT ALDI; YENİ TESİSLER İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI
uşak belediyesi nurullah cahan marka şehir inceleme başkan mahalle konakları şehit savcı mehmet selim kiraz mahalle konağı aybey mahalle konağı