İlk Servisi Başkan Cahan Kullandı, Voleybol Turnuvası Başladı

2037
28-09-2018

Uşak Belediyesi tarafından kentte ikinci kez düzenlenen ve büyük beğeni kazanan Kum Voleybolu Turnuvası, Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın yaptığı ilk servis atışıyla başladı.

Uşak Belediyesince ilk kez geçtiğimiz yıl düzenlenen Kum Voleybolu Turnuvası bu yıl da Atapark’ta büyük bir coşkuyla başladı. 20 erkek ve 12 bayan takımı olmak üzere ikişer kişilik ekipler halinde toplamda 64 sporcu birincilik için ter dökecek. Eleme usulüyle şampiyonun belirleneceği turnuvanın ilk servis atışınıysa Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kullandı.  Sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği turnuva ile sportif bir Uşak için bir adım daha atıldı.

Sporun hamisi olarak görülen ve desteklerini daima ortaya koyan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak Belediyesi olarak kentte tüm spor dallarının en üst seviyede temsil edilmesini istediklerini kaydetti. Basketbol, futbol, voleybol, cirit, yüzme ve karate gibi amatör spor dallarının tamamına destek verdiklerini dile getiren Cahan, “Tüm arzumuz, gençlerimizin geleceğe emin adımlarla yürümesi. Bu anlamda, teknoloji çağındayız ve tablet, bilgisayar, sosyal medya gibi materyaller ve mecralar insanımızı kendisine bağlıyor. Bu bağımlılıktan özellikle gençlerimizi kurtarmak adına hem madden, hem de manen yanlarındayız ve sportif faaliyetleri canlandırıyoruz. Tüm sporcularımıza başarılar diliyor, daima yanlarında olduğumu bir kez daha belirtmek istiyoruz.” diye konuştu.

Üst üste şampiyon olarak 2. lige yükselen ve yoluna yenilgisiz devam eden UTAŞ Uşakspor’a da destek çağrısında bulunan Başkan Cahan, “Hedefimiz 1. Lig” dedi. Tüm Uşaklıları pazar günü Uşak Bir Eylül Stadyumunda oynanacak Amed Sportif Faaliyetler Kulübü müsabakasına davet etti.

ŞİMŞEK’TEN BAŞKAN CAHAN’A TEŞEKKÜR

Uşak’ta voleybolun sevildiğini ve yükselişe geçtiğini dile getiren Türkiye Voleybol Federasyonu Uşak İl Temsilcisi Orhan Şimşek, turnuvanın festival havasında geçmesini diledi. Destekleri nedeniyle Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a teşekkür eden Şimşek, “Maçların centilmence oynanmasını ve hak edenin kazanmasını temenni ediyorum. Tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz.” dedi.

İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA İLK İFTAR SOFRASI DİKİLİTAŞ'TA KURULDU Yeşilkaraağaç Mahallesi Sakinlerinden, Fadime Özdemir İlknur Öztürk ÇOCUK KENT İLK MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE Elif Yeşilkaya Halil Tilki BAŞKAN ÇAKIN'DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan kum voleybolu ilk servis