KARAAĞAÇ KAPALI PAZARYERİ HİZMET VERMEYE BAŞLADI

4-10-2023

Uşak Belediyesi’nce Geçtiğimiz Aylarda Hizmete Açılan Karaağaç Düğün Salonu Ve Kapalı Pazar Yeri, Pazar Alışverişi Yapmak İsteyen Vatandaşlarımıza Kapılarını Açtı. Zemin Katında Bundan Böyle Her Çarşamba Günü Pazar Kurulacak Olan Yapı, Bölge Halkının İşini Kolaylaştırarak Şehir Merkezindeki Pazar Yerlerini Tek Seçenek Olmaktan Çıkardı

Karaağaç Mahallesi Gediz Yolu üzerinde bulunan, Karaağaç Şehitler Stadyumunun yan kısmında yer alan kapalı pazaryeri, aktif hale gelerek bölgede yaşayan 15 binden fazla kişinin alışveriş ihtiyacını gidermeye başladı. Uşak Belediyesi tarafından mahalle halkının ihtiyaçları gözetilerek inşa edilen tesis, Çarşamba günleri kurulacak pazar ile bölgede yaşayan vatandaşların kent merkezine gitme zorunluluğunu da ortadan kaldırmış oldu.

Vatandaş Her Ürüne Kolayca Ulaşabilecek

İçerisinde bulunan 56 manav ve 8 tuhafiye alanı ile hizmet veren pazaryerinde; zeytinci, peynirci, balıkçı ve çay ocağı olmak üzere 4 adet dükkân da yer alıyor. Vatandaşların rahat ve güvenli bir ortamda alışveriş yapmasına olanak sağlayan tesis, olumsuz hava şartlarının etkisini de en aza indirerek temiz ve konforlu bir alanda alışveriş imkânı sunuyor. Öte yandan net 1250 metrekarelik kullanım alanıyla hizmete açılan Karaağaç pazaryerinin aktif hale gelmesiyle birlikte; Uşak il merkezinde halka hizmet veren pazaryeri sayısı 10’a yükseldi.

Başkan Çakın “Sözlerimizi Yerine Getirdik”

Karaağaç Kapalı Pazaryeri’ne giderek pazar esnafını ziyaret eden ve vatandaşlarla sohbet eden Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın; bu tesisin daha önceden bölge halkına söz verdikleri ve ivedilikle yapımını tamamlayarak hizmete açtıkları bir proje olduğunu söyledi.  Yapılan kura çekimi sonucu manav, tuhafiye, zeytinci, peynirci, balıkçı ve çay ocağı esnaflarının yerlerinin belirlendiğinin altını çizen Çakın; “Bugün ilk defa kurulan pazarımızda esnafımızı ziyaret ettik ve gördük ki hem esnafımız hem de alışverişe gelen vatandaşlarımız burada olmaktan çok mutlu. Ferah, kaliteli ve konforlu bir alanı, en önemlisi de bölge için bu denli ihtiyaç olan bir tesisi hizmete sunmuş olmaktan dolayı biz de çok mutlu olduk. Ben pazaryerimizin bölgemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Başkan Çakın üst katta bulunan düğün salonunun da bir süredir aktif olarak hizmet verdiğini hatırlatarak, Anıttepe TOKİ evlerinde yerleşimin de tamamlanmasıyla birlikte vatandaşların pazaryerine teveccühünün artacağını düşündüklerini ifade etti.

Vatandaşlar Ve Esnaf Hizmetten Çok Memnun

İlk kez kurulan ve bölge halkının büyük memnuniyetle karşıladığı pazaryerinde alışveriş yapan vatandaşlar, yapı tasarlanırken her detayın düşünüldüğünü ve tertemiz bir tesisin hizmete açıldığını belirtti. Başkan Çakın’a bölgeye yaptığı büyük yatırımlardan dolayı özellikle teşekkür eden vatandaşlar; bölgenin ilk defa bu kadar değer gördüğünü ve Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Karaağaç Gençlik Parkı gibi hizmetler sayesinde genç yaşlı herkesin bu mahallede yaşamaktan keyif alır hale geldiğini vurguladı. Pazaryeri esnafı ise tesisin ferah ve havadar olmasının kendileri için çok memnun edici olduğunu belirterek; Başkan Çakın’a kendilerine sağladığı bu ortamdan dolayı şükranlarını ilettiler.

Son Düzenlemeler: 05 Ekim, 2023
İlgili İçerikler: AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET YENİ AŞEVİ KAPSAMLI HİZMETLERLE KAPILARINI AÇMAYA HAZIRLANIYOR ŞEHİRİÇİ OTOBÜSLERDE KARTLI SİSTEM KURULUMU BAŞLADI KARAAĞAÇ MAHALLESİ'NİN TALEPLERİ HİZMETE DÖNÜŞTÜ Yeşilkaraağaç Mahallesi Sakinlerinden, Fadime Özdemir KARAAĞAÇ GENÇLİK PARKI RESMİ OLARAK HİZMETE AÇILDI Karaağaç Mahallesi Sakinlerinden, Mehmet Ayhan YEŞİL KARAAĞAÇ GÖLETİ SOSYAL TESİSLERİ DOĞASEVERLERİN BULUŞMA NOKTASI OLACAK Uşak Merkez Karaağaç Mahallesi'nden Halime Alpan UŞAK KARAAĞAÇ MAHALLESİ MAHALLE KONAĞINDA KULLANILMAK ÜZERE TATAMİ ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU
uşak uşak belediyesi mehmet çakın karaağaç kapalı pazaryeri