​Kentin Gerdanlığının Her Aşamasını Takip Ediyoruz

24-11-2015

Kentin Gerdanlığının Her Aşamasını Takip Ediyoruz

Belediye Başkanı Nurullah Cahan DSİ yetkilileriyle birlikte Dokuzsele Deresi Islah Projesi’ni sürekli denetlediklerini ve projenin sağlanan yakın ilgiyle daha güzel bir hale geldiğini belirtti.

Belediye Başkanı Nurullah Cahan DSİ 2. Bölge Müdürü Hayati Çelenk ile birlikte Dokuzsele Deresi Islah Projesi’nin son aşamasını yerinde inceledi. Projenin gidişatı ve rötuşlarının değerlendirildiği inceleme toplantısında İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, İl Genel Meclisi Üyesi Şahin Erdoğan, AK Parti İl Başkanı Servet Kuş ve yüklenici firma yetkilileri de hazır bulundu. Toplantıda Uşaklı vatandaşların Dokuzsele Deresi için yapılan anketlerde yaptığı seçimler de değerlendirildi.

Bürokrasi de yanımızda

Dokuzsele Deresi Islah Projesi’nin her aşamasını hassasiyetle değerlendirdiklerini aktaran Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Gerek hemşehrilerimizle, gerekse bürokratik çalışmalarımızla projenin en iyi hale gelmesi için çaba veriyoruz” dedi.

Bu kapsamda proje ortağı olan DSİ ile sürekli toplantılar yaptıklarını vurgulayan Cahan, “İlimizin gerdanlığı olacak ve kentimizin sosyal olarak gelişimine etki edecek Dokuzsele Deresi ıslah Projesi şüphesiz bizler için son derece önemlidir. 2016 yılında bitecek projemizin gidişatı ve her aşamasını bu nedenle takip ediyor, gelişmelere de her anlamda katkı sağlıyoruz. Gördüğümüz aksaklıkları da bildirerek projenin sağlıklı bir şekilde seyir almasını sağlıyoruz. Bugün projeyi sürekli takip eden DSİ 2. Bölge Müdürümüzle projeyi yerinde tekrar inceledik. Bu tür çalışmalarımızla dere ıslahını bitirerek mini Porsuk Çayı modelini ilimize hediye edeceğiz” ifadesini kullandı.

Bakanımız Eroğlu’na minnettarız

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’ndan da proje için büyük katkı aldıklarına değinen Cahan, “Afyonkarahisar Milletvekilimiz ve Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu da ilimizin bu özel projesini sürekli takip ediyor. Duvar desenlerinden birçok konuya kadar akanımız değerlendirmelerde bulunarak bizlere yol gösteriyor. Bunun yanında Bakanlığa bağlı kurumların projemizle ilgili işleyişlerini de hızlandırıyor. Bu nedenle Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu’na teşekkür ederiz” diyerek sözlerini noktaladı.

İlgili İçerikler: Belediye Den. Özel Halk Otobüsü Elekt. Ücret Top. Araç Takip Sis. Kur. ve İşlet. İşi İhale İlanı BAŞKAN ÇAKIN ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR Cahan Yapılan Çalışmaları Yakından Takip Ediyor ​Şehri Tümüyle Güzelleştirmeye ve Değiştirmeye Devam Ediyoruz ​Kentin İmajını Değiştirecek Proje Bitiyor ​24 Saat Esasıyla Kente Hizmet Ediyoruz Ramazanoğlu, "Kentin bütün projelerinin takipçisi olacağım" ​Kentin Akciğerlerine Belediye Dokunuşu ​Kentin Güneyi Gelişiyorken, Kuzeyi Gelişmiyor Algısı Sona Erecek ​Kentin Beklentilerine Hemen Cevap Veriyoruz
uşak uşak belediyesi nurullah cahan dokuzsele deresi ıslah projesi DSİ hayati çelenk