​Keresteciler Sitesi'nin Yol Sorunu Bitti

8-04-2016

Keresteciler Sitesi’nin Yol Sorunu Bitti

Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentte yollar konusundaki başarıdan bahsederken sorun olarak görülen yolların da bitirildiğine işaret etti. Cahan, “Keresteciler Sitesi’nin en büyük sıkıntısı olan yol konusunu kökten çözdük” dedi.

Uşak Belediyesi 2016 yılı alt yapı ve üst yapı çalışmalarına hızlı başladı. Bir yandan yollar konusunda kenti şantiyeye çeviren Belediye, diğer yandan kentin ufkunu değiştirecek projelerini sürdürüyor. Kentin uzun süreden bu yana gelen sorunlarını da çözmeye başlayan Belediye Son Olarak Keresteciler Sitesi’ndeki yol sıkıntısına merhem oldu.

Dinledik ve çözüyoruz

“İlimizin hiçbir sorununun kalmamasını için çaba veriyoruz” diye konuşan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, vatandaşlarla ortak akıl ile sıkıntıları gördüklerini ve müdahale ettiklerini belirtti. Cahan şunları söyledi: “Yaşanabilir bir Uşak için kentimizin dört bir yanının yaşanabilir olmasını istiyoruz. Bu nedenle tüm mahallelerimizde, esnaflarımızla, esnaf sitelerimizle ve tüm hemşehrilerimizle sürekli iç içeyiz. Her fırsatta kentimizi ve sorunlarını, kentimizde yaşayanlardan öğreniyoruz. Bu kapsamda Keresteciler Sitesi’nde de yol ile ilgili problem olduğu biliyorduk. Bölgeye giden yol son derece bozuk olmakla beraber dar ve kullanışsızdı. Ekiplerimiz kısa süre önce çalışmalara başladılar. Şimdi ise bitirme aşamasına geldiler”

Modern ve pırıl pırıl yol kazandırdık

Siteye giden yolların esnafın beklediğinin de üstünde bir şekle getirildiğini ileten Cahan, “Yolumuz kentimizde bütün cadde ve yollarda olduğu gibi kaliteli ve modern bir şekilde yapıldı. Gerek asfalt kalınlığı, gerekse siteye gelen araçların tonajını kaldıracak bir yapıda olması hasebiyle yine örnek bir çalışmaya imza attık. Yol konusundaki kaliteden asla taviz vermeden çalışmalara devam edeceğimizi müjdelemek istiyorum” dedi.

İlgili İçerikler: 9 Nolu İmar Uygulama Bölgesi'nin Sorunu Çözüldü YILLARIN SORUNU HALİNE GELEN 'O YOLDA' ÇÖZÜM YAKIN UŞAK BELEDİYESİ'NDEN ÇAĞIN SORUNUNA ANLAMLI DOKUNUŞ ​Otogar Kavşağı'nda Trafik Sorunu Tarih Oldu ​Öğrencilerin Çamaşır Derdi Bitti ​Sel Sorunu Tarih Olacak ​Gülistan ve Hilal Kent Sitelerinin Su Sorunu Sona Erdi ​Uşak'ta Trafik Sorununa Kalıcı Çözüm Hilal Kent'te yol sorunu kalmadı Cahan, " Uşak'ın sel ve taşkın sorunu kalmayacak"
uşak belediyesi nurullah cahan marka şehir belediye keresteciler sitesi yol sorunu