​Korkmaz, "Belediye Projelerine Hibe Almaya Devam Ediyoruz"

14-08-2015

Korkmaz, “Belediye Projelerine Hibe Almaya Devam Ediyoruz”

Belediye Başkan Yardımcısı Erol Korkmaz Uşak’ta yapmayı planladıkları mahalle konaklarından birisi için Zafer Kalkınma Ajansı’ndan yüzde 54 hibe desteği kazandıklarını belirtti. Korkmaz, “Hem ilimizi kalkındırıyoruz, hem de bütçemizi uygun bir şekilde kullanıyoruz” ifadesini kullandı.

Uşak Belediyesi 19 mahallede yapılması planlanan mahalle konakları için bir adım daha attı. Bu kapsamda Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) ile protokol imzalandı. Kütahya ZEKA binasında gerçekleşen imza törenine Belediye Başkan Yardımcısı Erol Korkmaz, ZEKA Genel Sekreteri Yusuf Balcı ve Uşak Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Alim Özcan katıldı. Protokolle yapılması planlanan bir mahalle konağı ZEKA ve Uşak Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilecek. Toplam 1 milyon 623 bin TL bedeli olan projenin yüzde 54’lük oranını ZEKA karşılayacak.

Belediye kazanacak

Uşak’ta Belediye projelerinde hassas bir çalışma sürdürdüklerine dikkat çeken Belediye Başkan Yardımcısı Erol Korkmaz, “Projelerimizde hibe desteği sağlamak konusunda başarılı işler çıkarıyoruz” dedi.

Belediye kaynaklarını da bu sayede en güzel şekilde kullandıklarını belirten Korkmaz, “Belediyemiz marka şehir hedefiyle çıktığı yolda hergün bir projesini hayata geçirmektedir.  Adeta şantiyeye dönen kentimizde güzel gelişmeler yaşanmakta ve kentin vizyonu değişmektedir. Mega projelerimiz ile birlikte kentimizin ihtiyaçlarını bilen bir yapıda çalışmalarımız sürmektedir. Bu çalışmalardan birisi de mahalle konakları projesidir. Biz bu projemizde ZEKA desteği alarak belediye bütçemize katkı sağladık. Bir mahalle konağını 1 milyon 623 bin TL’lik bir projeyle vatandaşlarımıza hediye edeceğiz.  Bu miktarın yüzde 54’ü ise bize hibe olarak gelecek.  Birimlerimiz çalışmalarını yaparken bu tür destekler ile kazanımlar sağlamaya devam edecek. Vatandaşlarımızın vergilerini bu sayede en güzel şekilde kullanmış olacağız” şeklinde konuştu.

Korkmaz bundan sonra da hibe projelerine ve desteklemelere önem vereceklerini de kaydetti.

Mahalle konakları devam ediyor

Mahalle konaklarındaki son durum hakkında da bilgi veren Korkmaz sözlerini şu cümleler ile sonlandırdı: “ Karaağaç Mahallesi’nde başlanılan ve bitmek üzere olan konağımız 2015 yılı içinde sona erecek. Diğer yandan Başkanımız Sayın Nurullah Cahan’ın talimatlarıyla diğer mahallelerde yer tespit çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Elmalıdere Mahallesi, Fatih Mahallesi ve Kemalöz Mahallesi’nde konakların yerleri belli oldu.  Kısa sürede bütün mahallelerde yer tespit çalışmaları bitecek”.

İlgili İçerikler: MODAFEST HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR! UŞAK SANAT İLE BESLENMEYE DEVAM EDİYOR Moda Fest Tüm Hızıyla Devam Ediyor! Uşak Belediyesi Ata Tohumunun Devamlılığını Sağlayacak KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ ŞUBAT'TA DA DOLUDİZGİN DEVAM EDİYOR BAŞKAN ÇAKIN VATANDAŞI BİLGİLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR UŞAK BELEDİYESİ, GENÇLERLE YÜRÜTTÜĞÜ SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE DEVAM EDİYOR UŞAK BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE KUCAK AÇMAYA DEVAM EDİYOR S Plaka Satın Alma Süreci Devam Etmektedir UŞAK AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ İLE KALKINMAYA DEVAM EDECEK
uşak uşak belediyesi ZEKA marka şehir erol korkmaz hibe mahalle konağı