KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ ŞUBAT'TA DA DOLUDİZGİN DEVAM EDİYOR

1917
29-01-2022

Ocak Ayı etkinlikleri ile Uşaklıları kültür-sanat programlarına doyuran Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Şubat Ayı için de farklı alanlarda birçok özel etkinlik düzenleyecek.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Şubat Ayı etkinlik takvimi açıklandı. Birbirinden değerli konukların seminerleri ve birbirinden değerli tiyatro oyunlarının sahneleneceği etkinlikler, Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) izleyici ile buluşacak.

İlk Etkinlik Regaip Kandili’ne Özel Olacak

Aynı zamanda maneviyat yüklü vakitlere kavuşacağımız Şubat Ayı’nın ilk etkinliği, Regaip Kandili’ne özel olarak düzenlenecek. Yazar Hayati İnanç’ın katılımıyla gerçekleşecek olan söyleşi programına girişler, ücretsiz biçimde AKM’den temin edilecek davetiyelerle yapılabilecek.

11 Şubat’ta Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından hazırlanıp sahneye konan ‘Bizim Sandık’ adlı tiyatro oyunu ise saat 20.00’de başlayacak. Gösteriye ait biletler, biletinial.com.tr ya da AKM gişelerinden alınabilecek.

Aile Temalı Etkinlik de Düzenlenecek

Takvimler 12 Şubat’ı gösterdiğinde ise Yazar Saliha Erdim, AKM Sahnesi’nde izleyicisi ile buluşacak. Saat 14.00’de başlayacak olan ‘Ailemiz, Köklerimiz’ isimli söyleşi programına girişler, AKM gişelerinden temin edilecek ücretsiz davetiyeler ile sağlanabilecek.

Çocuklar da Unutulmadı

Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından çocuklar için sahneye taşınan tiyatro oyunu ‘Çikolata Dükkanı’ ise 13 Şubat ve 26 Şubat tarihlerinde minikler ile buluşacak. Tiyatro oyununa ait biletler, biletinial.com.tr ya da AKM gişelerinden alınabilecek.

Sanatseverler İçin Çifte Etkinlik

Trabzon Devlet Tiyatrosu oyuncularının sahneleyeceği Krem Karamel adlı tiyatro oyunu ise önce 15 Şubat’ta, daha sonra ise kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için 16 Şubat’ta sanatseverler ile buluşacak. Gösteriye ait biletler, biletinial.com.tr ya da AKM gişelerinden alınabilecek.

Barış Manço Şarkılarıyla Yad Edilecek

Nostalji ve müziğin bir araya geldiği Barış’lı Yıllar Konseri, 18 Şubat’ta Uşak Belediyesi Kent Orkestrası tarafından dinleyicilerin beğenisine sunulacak. Konsere ait biletler, biletinial.com.tr ya da AKM gişelerinden alınabilecek.

Söyleşi ve İmza Programı Bir Arada

Yazar Alişan Kapaklıkaya, ‘Mutlu Aile Mutlu Çocuk’ isimli söyleşisi ile 19 Şubat’ta sevenleriyle buluşacak. Ücretsiz davetiyelerin AKM gişelerinden temin edilebildiği etkinliğin ardından, imza programı da düzenlenecek.

26 Şubat’ta ise Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenecek olan ‘Bir Delinin Hatıra Defteri’ adlı oyun, sanatseverle buluşacak. Tiyatro oyununa ait biletler, biletinial.com.tr ya da AKM gişelerinden alınabilecek.

Mustafa Karataş Uşaklı Sevenleriyle Buluşacak

Kültür ve sanat ile dolup taşan Şubat Ayı’nın son programı ise İlahiyatçı Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın, Miraç Kandili’ne özel söyleşisi olacak. Program kapsamında ayrıca, Uşak Belediyesi Türk Tasavvuf Müziği Topluluğu Konseri de gerçekleşecek. Ücretsiz davetiyelerin AKM gişelerinden temin edilebildiği program, saat 20.00’de başlayacak.

İlgili İçerikler: Çocuklar Yarıyıl Tatilinde Bilim ve Sanatla Buluşuyor! SANAT VE MESLEK KAPILARI USMEK İLE ARALANIYOR MODAFEST HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR! UŞAK BELEDİYESİ ÜRETEREK TASARRUF EDİYOR KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜNDE TURİSTLER İÇİN UŞAK GEZİ REHBERİ TÜRKÇE ALMANCA İNGİLİZCE REHBER BASTIRILMASI AL KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜNDE KULLANILMAK ÜZERE BİSTRO MASA ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜNE KARTON ÇANTA ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU BELEDİYEMİZ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜNDE KULLANILMAK ÜZERE ŞÖVALE ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU UŞAK'TA EĞLENCENİN ADRESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ OLDU Muhammed Girayhan Kültür
uşak uşak belediyesi kültür etkinlik mehmet çakın