Kurtuluş Kum Voleybol Turnuvası Atapark'ta Başladı

22-08-2020

Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından bu sene 4. kez düzenlenen Geleneksel Kurtuluş Kum Voleybolu Turnuvası yapılan ilk müsabaka ile Atapark’ta başladı.

Çeşitli spor organizasyonlarına ev sahipliği yapan ve sportif yaşamı teşvik etmek üzere önemli çalışmalara imza atan Uşak Belediyesi tarafından, geleneksel hale getirilen Kum Voleybolu Turnuvası bu yıl da Covid-19 sağlık tedbirleri kapsamında gerçekleştirildi. Sahaya girişlerde sporculara, hakemlere ve görevli personele ateş ölçümü yapılarak el dezenfektanı ile hijyen kuralları sağlandı.

Atapark’ta düzenlenen turnuva 11 gün boyunca nefes kesen mücadelelere sahne olacak.

Farklı yaş gruplarından toplamda 36 Erkek ve 30 bayan sporcunun katılımıyla düzenlenen Kum Voleybolu Turnuvası’nda sporcular ikişerli takımlar halinde mücadele edecek.

Turnuvanın finaliyse Uşak’ın kurtuluş tarihi olan 1 Eylül Salı günü yapılacak ve kazananlara sürpriz ödüller takdim edilecek.

HEDEF SPORLA ANILAN BİR UŞAK

Kurtuluş Haftasının birbirinden özel turnuvalarla dolu dolu geçirilmesini hedeflediklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Çakın, “Nefes kesen mücadelelerin yaşanacağı turnuvanın sportmence geçmesini temenni ediyor, katılım sağlayan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” açıklamalarında bulundu.

İlgili İçerikler: Birol Kurtuluş Ahmet Kurtuluş KURTULUŞ GÜNÜNDE MİLLİ DUYGULAR DORUĞA ULAŞTI UŞAK BELEDİYESİ'NİN KURTULUŞ HAFTASI PROGRAMI BELLİ OLDU Başkan Çakın 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 1 Eylül Uşak'ın Kurtuluşu Münasebetiyle Mesaj Yayınladı KURTULUŞ TİYATRO OYUNU LİSELİ GENÇLERLE BULUŞUYOR UŞAK'TA KURTULUŞUN 100. YILI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE TAÇLANDI 100. YIL KURTULUŞ KONSERLERİ AHMET ŞAFAK İLE BAŞLADI UŞAK'TA KURTULUŞ COŞKUSU UŞAK'TA KURTULUŞUN 100.YILI COŞKUYLA KUTLANACAK
uşak uşak belediyesi turnuva mehmet çakın kum voleybolu