"Meclis Üyelerimizle Kent Menfaatleri için Çaba Veriyoruz"

6-04-2016

“Meclis Üyelerimizle Kent Menfaatleri için Çaba Veriyoruz”

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentte yapılan çalışmaların Uşak’ın güzel geleceği için hızlandığını ifade ederken, “Mutlu insanların yaşadığı bir Uşak için ne gerekiyorsa yapıyoruz” dedi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan belediye meclis üyeleriyle yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Meclis üyelerine projeleri ve gidişatını anlatan Cahan, çalışmaların olumlu yönde seyraldığını kaydetti. Başkan Cahan 2016 yılında birçok mega projenin biteceğini ve kent içi yollarda sıkıntıların sona ereceğinin de müjdesini verdi.

Projeler hızlı bir şekilde ilerliyor

Mutlu ve marka bir Uşak için çaba verdiklerini dile getiren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Kentimizin her yönüyle marka olabilmesi ve makus talihini yenebilmesi adına çalışıyoruz. Bunun içinde büyük projelerle kentimizin geleceğini değiştirmek için çaba veriyoruz. Bu doğrultuda gece gündüz demeden ekiplerimiz sahada bulunuyor. Göreve gelmemizin akabinde hedeflerimiz ve hayallerimiz için ortak akıl düşüncesini ön plana alarak çalışmalara hız verdik. İki yıl gibi kısa sürede birçok başarı elde ettik. İşte bu çalışmalar 2016 yılında da devam edecek. Bugün meclis üyelerimizle incelediğimiz alanlarda 2016 yılı çalışmalarımızdan birkaçıdır” dedi.

Meclis üyelerimizle sinerji içindeyiz

Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte kent menfaatleri için fedakarca çalıştıklarına da değinen Cahan, “Belediye meclisimiz kentimizin projeleri ve işleyişte önemli bir yer tutmaktadır. Biz bu bağlamda meclis üyelerimizle kent menfaatleri adına güzel bir çalışma sergiliyoruz. Bu çalışmalar sayesinde projelerimize yön veriyor ve ilerlemesini sağlıyoruz. Bu nedenle projelerimizde ve çalışmalarımızda emek veren tüm belediye meclis üyelerimize teşekkür ederiz”

İlgili İçerikler: ÇOCUK KENT'TE ŞENLİK RÜZGARLARI ESTİ ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK ÇOCUK KENT İLK MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ İÇİN RULO PAMUK VE HASTA ALTI BEZİ ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU Sevim Cabar UŞAK MERKEZ İSLİCE MAHALLESİ ÇARŞI UŞAK KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ HİZMET TAM NOT ALDI; YENİ TESİSLER İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI UŞAKLI YÜZLERCE GENÇ FİLİSTİN İÇİN KENETLENDİ ŞEKEREVLERİ PAZARYERİ UŞAK HALKIYLA BULUŞMAK İÇİN GÜN SAYIYOR MODAFEST İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
uşak belediyesi nurullah cahan Proje marka şehir inceleme belediye meclis üyeleri