Mega Projede İkinci Yıkım Sağlandı

27-07-2015

Adliye Hizmet Binası’nda Neler Oluyor…

Mega Projede İkinci Yıkım Sağlandı

Uşak Belediyesi mega projelerinden birisi olan Kent Park Projesi’nde Adliye hizmet binasının yıkımı ile somut bir adım daha attı. Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Projemize can vermek adına bütün birimlerimiz ile büyük emek harcıyoruz. Kısa sürede alanda boşaltma işlemlerinin bitmesini ardından görev süremiz içersinde projemizi kente armağan edeceğiz” şeklinde konuştu.

Uşak Belediyesi kent meydanını rahatlatmak ve Uşak’a rahat bir nefes aldırmak amacıyla sürdürdüğü Kent Park Projesi’nde bir aşama daha geçti. Yaklaşık 100 bin metrekarede hayat bulacak olan projede Meteoroloji Hizmet Binasının yıkımının sağlanmasının ardından, Adliye Hizmet Binasının yıkımı da yapıldı. Projenin tamamen bitirilmesi için 2 yıl içinde bütün binalar yıkılacak ve görev süresinde ise proje tamamlanarak Uşak halkının hizmetine sunulacak.

Kentimiz nefes alacak

Projenin önemli ayaklarından birisi olan Adliye Hizmet Binası yıkımını Belediye Başkanı Nurullah Cahan başlattı. Burada bir konuşma yapan Başkan Nurullah Cahan, “İlimizin yaşanabilir bir kent olması adına önem verdiğimiz Kent Park Projesi’nde hedeflerimize ulaşacağız” ifadesini kullandı.

Projede her şeyin yolunda ilerlediğini anlatan Cahan, “Bugün Kent Park Projesi kapsamında Adliye hizmet binasının yıkımının sağlandığı için mutluyuz. Burasıyla ilgili süreç yaklaşık 12 ay sürdü. Bu aşamaya gelmek projemizi ne kadar ciddiyet ile takip ettiğimizin göstergesidir. Biz bu binada 16 yılımızı avukatlık mesleğini icra ederek geçirdik. Birçok anımızın olduğu binamızın yıkımında bir burukluk yaşarken, kente yeni bir nefes aldıracak bir alanı kazandırma anlamında da büyük bir mutluluk yaşamaktayız” dedi.

Projemizi bitireceğiz

Görevde oldukları dönemde projenin tamamını bitireceklerini aktaran Cahan, her geçen gün daha fazla aşama kaydettiklerini belirtti.

Cahan, “Görevde 18 ay gibi bir süreden bu yana bulunmaktayız. Biz bugüne kadar büyük projelerimize önemli mesafeler kat ettik. Bu projelerden birisi de Ket Park Projesi’dir. Bundan sonraki süreçte 2 yıl gibi sürede tüm alanın boşaltma aşamasını tamamlamak istiyoruz. Görev süremiz tamamlanana kadar ise Allah’ın izniyle parkımızı bitirerek ilimize örnek bir alanı kazandıracağız” dedi.

Otopark hizmeti verilecek

Yıkım sağlanan alanların projenin başlayana kadar kullanımıyla ilgili bilgi veren Cahan şunları kaydetti: “Yıkım bittikten sonra Kent Park Projesi başlayana kadar yıkılan alanların verimli kullanılmasını istiyoruz. Bu nedenle yıkımını sağladığımız alanların otopark olarak kullanımına imkan tanıyacağız. İlimizde her anlamda güzel çalışmalarımız sürecek ve Uşak marka şehir olma yolunda önemli adımlar atacak.

Son Düzenlemeler: 27 Temmuz, 2015
İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN DEV PROJEDE KASIM AYINI İŞARET ETTİ KADINLARIN İKİNCİ EVİ; UKAMER HİZMET BİNASI İKİNCİSİ DÜZENLENEN PES TURNUVASI GENÇLERİN BULUŞMA ADRESİ OLDU BAŞKAN ÇAKIN HAYATA GEÇİRİLEN 15 FARKLI PROJEDE İNCELEME YAPTI TÜM UŞAK'IN SAHİP ÇIKTIĞI O PROJEDE İLK KAZMA VURULDU BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÇOCUKLARA MÜJDE; İKİNCİ DÖNEM BAŞLIYOR Genç Kuşak Fest İkinci Gününde de Coşkuya Sahne Oldu EVLİLİK OKULU İKİNCİ MEZUNLARINI VERDİ ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE KULLANILMAK ÜZERE OMEGA LEVHA DİREĞİ VE GİRİLMEZ LEVHASI ALIM HAYAL GİBİ GÖRÜNEN PROJEDE SONA YAKLAŞILDI
kent park yıkım uşak uşak belediyesi nurullah cahan marka şehir adliye binası belediye