​"Peygamber Efendimiz (SAV) İçin Yapılan Tüm Etkinliklerin Yanındayız"

6-05-2016

“Peygamber Efendimiz (SAV) İçin Yapılan Tüm Etkinliklerin Yanındayız”

Ödül Törenine 8 Yaşındaki Ayşe Naz Çelik Damga Vurdu

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Hz. Muhammed (SAV) in hayatının ve hadislerinin öğrenilmesini önemli bulduklarını iletirken, bu konuda yapılacak tüm etkinliklerin yanında olacaklarını söyledi.

Uşak Çevre Eğitim Kültür Spor ve İzcilik Kulübü Derneği’nin (ÇEVKA) proje ortağı olduğu ve Türkiye genelinde ve online olarak gerçekleşen Son Peygamber Hz Muhammed (SAV) in hadisleri konulu Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları ödül töreni yapıldı. Törende farklı yaş kategorilerinde ödül almaya hak kazananlara ödülleri verildi. Törene Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ da katıldı. Gecede ilgiyi 8 yaşında olan ve 14 yaş grubuyla yarışmasına rağmen ikinciliği kazanan Ayşe Naz Çelik çekti.

Çok Faydalı Bir Etkinlik

Gecede bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Amacımız Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV) min hayatının nesillerce bilinmesi ve örnek alınmasıdır” dedi. Cahan, “Bugün ÇEVKA tarafından düzenlenen çok anlamlı bir etkinlikte bulunuyoruz. Her yıl düzenlenen bu yarışmayla dinimiz ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV) en güzel şekilde hafızalara kazınıyor. Bunlardan birisi de bu gece oldu. Yarışmaya katılıma bakıldığında ne denli faydalı olduğunu bir kez daha gördük” diye konuştu.

Her zaman destek olacağız

İslam dinini ve Hz Muhammed (SAV) yi anlatan ve öğreten her türlü etkinliğin yanında olduklarını aktaran Cahan, “Biz güzel dinimizin ve Hz Muhammed (SAV) nin hayatının yeni nesillerimizce öğrenilmesi gerektiğine inanıyoruz. O’nun hayatının ise rehber olması gerektiğini savunuyoruz. Bu düşüncelerle yapılacak tüm etkinliklere de sonuna kadar destek vereceğimizi belirtelim” dedi.

Ödül töreninin ardından Başkan Cahan ikincilik ödülü kazanan 8 yaşındaki Ayşe Naz Çelik ile özel olarak ilgilendi.

İlgili İçerikler: MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ İÇİN RULO PAMUK VE HASTA ALTI BEZİ ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU GERÇEK SEVGİ TÜM ENGELLERİ AŞTI HİZMET TAM NOT ALDI; YENİ TESİSLER İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI UŞAKLI YÜZLERCE GENÇ FİLİSTİN İÇİN KENETLENDİ Ferat Tümer ŞEKEREVLERİ PAZARYERİ UŞAK HALKIYLA BULUŞMAK İÇİN GÜN SAYIYOR Şaban Tümer MODAFEST İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI UŞAK İÇİN VERİLEN SÖZLER TUTULUYOR KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜNDE TURİSTLER İÇİN UŞAK GEZİ REHBERİ TÜRKÇE ALMANCA İNGİLİZCE REHBER BASTIRILMASI AL
uşak belediyesi nurullah cahan destek çevka Hz Muhammed ödül töreni