SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ YENİDEN HİZMETE AÇILIYOR

20-06-2019

Uşak Belediyesi tarafından 1 Eylül 2018 tarihinde Atapark’ta açılan ve ayda yaklaşık 2 bin vatandaşın hizmet aldığı Sağlıklı Yaşam ve Gençlik Merkezi, yenilenen yüzüyle 1 Temmuz’da Uşaklılara yeniden kapılarını açıyor.

Sağlıklı bir yaşam için sporun her zaman önemine dikkat çeken ve bu kapsamda pek çok projeye imza atarak Türkiye’ye örnek çalışmalar ortaya koyan Uşak Belediyesi, Atapark’ta açtığı Sağlıklı Yaşam ve Gençlik Merkezi ile çağın sorunları fazla kiloya, strese ve olumsuz durumlara savaş açmıştı. Pek çok Uşaklının ücretsiz spor, yaşam koçluğu, spor eğitmenliği ve diyetisyenlik hizmeti aldığı kentin Sağlıklı Yaşam ve Gençlik Merkezi yenilendi.

Yenilenen yüzüyle Uşak Belediyesi Sağlıklı Yaşam Merkezi 1 Temmuz itibariyle Atapark’ta ve Uşak Belediyesi’ne ait Mahalle Konakları’nda faaliyetlerine yeniden başlayacak.

Uşak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Atapark’ta yer alan Sağlıklı Yaşam ve Gençlik Merkezi’nde ücretsiz diyetisyenlik hizmetlerinin yeniden devreye gireceği ve Mahalle Konakları’nda bayanlara özel step, aerobik, pilates ve cardio kurslarının başlayacağı bildirildi. Bilgilendirmede başvuruların ve kayıtların Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü üzerinden yapılacağı veya 0276 221 40 00 dahili 125 telefon numarasından bilgi alabilecekleri vurgulandı.

Kurslara kayıt yaptırmak ve hizmetten yararlanmak isteyen bayanların ayrıntılı bilgi için Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’ne başvurması çağrısı yapıldı.

Belediyenin sosyal medyalarından ve atılan toplu SMS’lerle de sağlıklı yaşam için Uşaklılara davet yapıldı.

Son Düzenlemeler: 20 Haziran, 2019
İlgili İçerikler: KARAAĞAÇ MAHALLESİ'NİN TALEPLERİ HİZMETE DÖNÜŞTÜ KARAAĞAÇ GENÇLİK PARKI RESMİ OLARAK HİZMETE AÇILDI UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR SÖZÜ VERİLEN TİCARET MERKEZİ UŞAKLILARLA BULUŞTU UŞAKLI SPORCULAR ALTYAPI KAMP MERKEZİ'NE KAVUŞUYOR UŞAK'TA EĞLENCENİN ADRESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ OLDU BİR PROJE BİRÇOK KAZANIM; BU PROJE İLE YARINLAR DAHA SAĞLIKLI OLACAK Kent Merkezinde Büyük Dönüşüm Başlıyor Merkez Yaşamışlar Köyünden Süleyman Uğur DİYABETLE YAŞAM MERKEZİ KİTAP FUARI'NA RENK KATTI
uşak uşak belediyesi mehmet çakın sağlıklı yaşam merkezii spor diyet