SERBEST MUHASEBECİLER MALİ MÜŞAVİRLER ODASINDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

7-03-2019

Uşak Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası, Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan’ı makamında ziyaret etti. Oda başkanı Uğur Albayrak ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Cahan’a kendilerine verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundular.

Uşak Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası’nın 1-7 Mart Muhasebeciler Haftası nedeniyle cumartesi günü düzenlenen özel bir programa teşrif eden Başkan Cahan, programda çiçeği burnundamuhasebecilerin ruhsatlarını ve plaketlerini takdim etmişti.

Makama yapılan ziyarette konuşan Oda Başkanı Uğur Albayrak, 5 yıl boyunca Başkan Cahan’la güzel bir iş birliğiyle Uşak için çalıştıklarını aktarırken, bu çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirmek için Başkan Cahan’ı ziyaret ederek kendilerine çiçek takdim etmek istediklerini belirtti. Başkan Cahan’a, Mali Müşavirler Odası’na verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini sunan Albayrak, Uşak’la ilgili sorunları Başkan Cahan’la paylaşmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Başkan Cahan: “Mali Müşavirler Odamızla Uşak İçin Güzel İşler Çıkarttık”

Mali Müşavirler Odası’nın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Cahan, tüm muhasebecilerin Muhasebeciler Haftasını tebrik etti. Oda Başkanı Uğur Albayrak ve odanın yönetim kurulu ile 5 yıl boyunca Uşak için güzel bir yol kat ettiklerini dile getiren Başkan Cahan, Mali Müşavirler Odası’na kendilerine bulunulan bu nazik ziyaretten dolayı teşekkürlerini sundu.

Teşekkür ziyareti, Mali Müşavirler Odası’nın Başkan Cahan’a çiçek takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA Cemaliye Çelik BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE BAŞKAN ÇAKIN'DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI BAŞKAN ÇAKIN'DAN ZÜMRA'YA MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN CUMHURİYETİN 100. YILINDA 29 EKİM MESAJI BAŞKAN ÇAKIN DEV PROJEDE KASIM AYINI İŞARET ETTİ Başkan Çakın 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 1 Eylül Uşak'ın Kurtuluşu Münasebetiyle Mesaj Yayınladı BAŞKAN ÇAKIN'DAN 15 TEMMUZ MESAJI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan teşekkür muhasebeciler