SINAVA HAZIRLANAN GENÇLER GENÇ KUŞAK İLE MOTİVASYON BULDU

13-12-2023

Kent genelinde gençlere yönelik gerçekleştirdiği hizmetler ve yaptığı yatırımlarla öne çıkan Uşak Belediyesi, üniversite sınavına hazırlanan gençleri farklı bir etkinlikte daha bir araya getirdi. Gençliğin başkanı olarak anılan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Genç Kuşak tarafından dün akşam düzenlenen moral motivasyon gecesinde liseli gençlerle buluştu.

Uşak Belediyesi tarafından baştan sona yenilenen ve kısa bir süre önce yeniden Uşak halkının hizmetine sunulan kentin önemli yatırımlarından Kayaağıl Termal Tesisleri’nde gerçekleşen programa, Başkan Çakın ile birlikte Uşak genelinde eğitim veren 24 liseden toplam 120 öğrenci katıldı. Uşak Belediyesi’nin bir gençlik projesi olan Genç Kuşak Topluluğu tarafından düzenlenen ve yaklaşık 3 saat süren organizasyonda ateş başında toplanan ve Başkan Çakın’la sohbet etme imkânı bulan gençler; geleceğe dair beklentileri ve tercih etmeyi düşündükleri meslek dalları hakkında istişarelerde bulundu. Üniversite sınavına yönelik çalışma dinamiklerinden bahseden gençler, stres yönetim biçimlerini ve kaygıdan uzak disiplinli bir çalışma için yapılabilecekleri konuştu. Kent Orkestrası’nın performansıyla renklenen gecede ayrıca gençler çeşitli ikramlarla buluşturuldu. Gençlere kendi elleriyle sucuk ekmek hazırlayan Başkan Çakın’ın samimi sohbeti ve yakın ilgisi gençlerin neşesine neşe kattı.

Başkan Çakın “Gençlerimizi Önemsiyoruz”

Etkinlikte gençlere hitap eden Başkan Çakın, gençliğe önem verdiklerini belirtti. Göreve geldiklerinde ilk olarak gençlere yönelik tüm faaliyetlerini tek bir çatı altında toplayan Genç Kuşak Topluluğu’nu kurduklarını ifade eden Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, gençler için Atapark’ta hizmete açtıkları Kule Altı’ndan bahsetti ve yapımı devam eden Gençlik Merkezi ile etüt merkezlerini de anlattı.

Gençlerin eğitimine katkı sunmak adına birçok önemli çalışmayı hayata geçirdiklerini vurgulayan Başkan Çakın, sağlanan sosyal olanaklara da değindi. “Bugüne kadar gençlerimizle birlikte şehir içi ve şehir dışı birçok geziye gittik. Kentimizi kültürel anlamda daha da zenginleştirmek, daha canlı ve yaşayan bir şehir oluşturmak adına tiyatrolar, konserler ve sergiler gibi etkinlikler yapıyoruz.” diyen Çakın, “Umuyorum ki gençlerimiz hem kentin bu renklerinden faydalanacak hem de hayalini kurdukları üniversitelerde ve bölümlerde okuma şansı yakalayarak vatanımıza, milletimize faydalı meslekler yapacaktır.” dedi.

Başkan Mehmet Çakın son olarak gençlere, “Ne yaparsanız yapın en iyisini yapın ve mutlu bir insan olun.” öğüdünü verdi.

Motivasyon amacıyla düzenli olarak gerçekleştirilmesi planlanan etkinliğin ilki, renkli görüntülerle sona erdi.

İlgili İçerikler: Naile Eroğlu Banaz İmrez Köyünden Mehmet Gencer Durmuş Gencer Adile Oktay Kamile Başcı TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET Naile Demirel BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA Miraç Efe Gençtürk
uşak belediyesi mehmet çakın lise Sınav Genç Kuşak Moral