​Sosyal Belediyecilikte Örnek Bir Şehir Olacağız

6-01-2016

Sosyal Belediyecilikte Örnek Bir Şehir Olacağız

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan sosyal belediyecilik anlayışını daha çok geliştireceklerini belirtirken, Uşaklı hemşehrilerinin dar ve zor günlerinde daima yanlarında olacak projelerin artarak devam edeceğine dikkat çekti.

Uşak Belediyesi kentte yaşayan dar gelirli ve yoksul vatandaşlar için başladığı projelere 2016 yılında da daha yoğun bir şekilde devam edecek. Sosyal Belediyecilik anlayışıyla Uşaklıların en zor günlerinde yanlarında olan Belediye, bu konuda takdir kazanırken yeni çalışmalarıyla “Kimsesizlerin kimsesi” olma hedefine bir adım daha yaklaşacak. Bu kapsamda yeni yıl içinde yaşlısından çocuğuna, engellisinden kadınına kadar ihtiyaç sahiplerine her anlamda ulaşılacak. Yapılan çalışmalar ise kurumsal bir şekilde sürdürülecek.

Ciddi çalışmalar

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Belediyemiz öncelikleri arasına sosyal belediyeciliği almıştır” dedi. 2015 yılında kurulan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü aracılığıyla başarılı işlere imza attıklarına değinen Cahan, “Geçtiğimiz yıl belediyemiz dar gelirli, zor durumda olan, hasta ve engelli hemşehrilerimizin sıkıntılarını bir nebze olsun azaltmak adına ciddi çalışmalar içinde oldu. Bunun yanında kentimize gelen üniversite öğrencilerimize de destekler vererek onların yüklerini azalttık. Tüm çalışmalarımızı kurumsal ve bilimsel yöntemlerle yaptık. Bu nedenle artık ilimizde sosyal belediyecilik tam manasıyla gerçekleştirilmektedir” dedi.

Her zaman hazır olacağız

Dar gelirli ve ihtiyaç sahiplerini güldürecek projelerin 2016 yılında daha çok olacağına işaret eden Cahan, “Kentimizde herkesin mutlu yaşaması adına Belediyemiz üzerine düşen ne varsa yapmaya devam edecektir” ifadesini kullandı. Cahan, “2016 yılında sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirmek için projelerimizi hazırladık. Vatandaşlarımızın da destekleriyle sıkıntılı günler yaşayan hemşehrilerimize daha da fazla ulaşacağız. Bu konuda hemşehrilerimizin de vazifeler düşmektedir. Çevrelerinde zor durumda olan kim varsa bize bildirsinler. Biz kurum olarak yardım elini uzatmak için hazır olacağız. İlimizde bu bağlamda örnek çalışmalarımız devam edecek” diyerek sözlerine son verdi.

İlgili İçerikler: ŞEHİRİÇİ OTOBÜSLERDE KARTLI SİSTEM KURULUMU BAŞLADI Fadime Şehirli Remzi Alaşehirli Pelin Alaşehirli UŞAK BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROSU İSTANBUL'DAN ÖDÜLLE DÖNDÜ ŞEHİR TİYATROSU GÖKYÜZÜNDE BİR NOKTA'YI SEYİRCİYLE BULUŞTURDU Muhammet Akşehirli İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜNDE KULLANILMAK ÜZERE TEK YÖNLÜ ELOKSALLI ALÜMİNYUM LEVHA ALIMI DOĞRUDAN Yenişehir Köyünden Mehmet Aktaş ŞEHİR 'MOBİL ATIK GETİRME MERKEZLERİ' İLE DONATILDI
uşak belediyesi nurullah cahan marka şehir sosyal belediye