​Tüfenkçi, "Uşak AK Belediyecilikle Daha da Güzelleşiyor"

19-11-2016

Tüfenkçi, “Uşak AK Belediyecilikle Daha da Güzelleşiyor”

Cahan, “Hükümetimizin Desteği İle Kentimizi Hak Ettiği Yer Getireceğiz”

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Uşak Belediyesi ziyaretinde kentteki gelişimin değişimin güzel olduğunu ifade ederken, “Uşak’ta da AK Belediyeciliğin en güzel örnekleri sergileniyor” dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi bir dizi ziyarette bulunmak için Uşak’a geldi. İlk ziyaretini Uşak Valiliği’ne gerçekleştiren Bakan Tüfenkçi’nin bir sonraki durağı Uşak Belediyesi oldu. Burada Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentin projeleri hakkında brifing verdi.  Bakan Tüfenkçi’ye Uşak ziyaretinde Uşak Valisi Ahmet Okur, AK Parti Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay ve Alim Tunç, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, AK Parti İl Başkanı Servet Kuş ve protokol üyeleri de eşlik etti.

Uşak değişiyor

Burada bir konuşma yapan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Uşak’ın kentleşme anlamında güzel işler yaptığına değindi. Tüfençi, “Türkiye’nin her yeri bugün AK Parti iktidarıyla gelişiyor ve modernleşiyor. Ülkemiz bu bağlamda her konuda çağ atlamıştır. Bugün Uşak’a geldik. Kente geldiğimizde her yerde çalışmaların olduğunu gördük. Uşak adeta bir şantiye alanına dönmüş. Bunun yanında projeler kentin çehresini de olumlu yönde değiştirmiştir. İşte bu AK Belediyeciliğin en güzel örneklerinden birisidir. İnanıyoruz ki gelecek birkaç yıl içinde Uşak elle gösterilen kentler arasında yerini alacaktır. Biz bu bağlamda Belediye Başkanımız Nurullah Cahan ve ekibini tebrik ediyoruz. Bakanlık olarak her zaman kendilerinin yanında olduğumuzu bildirmek istiyoruz” ifadesini kullandı.

Desteklerle kentimizi örnek şehir haline getireceğiz

Uşak’ın kaderini ve çehresini değiştirmek adına var güçleriyle çalıştıklarına dikkat çeken Belediye Başkanı Nurullah Cahan ise, “İlimizin hak ettiği noktalara gelmesi adına 24 saat esasıyla durmaksızın çalışmaktayız. Çalışmalarımızın meyvelerini ise halkımızın takdiri ve dualarımızla almaktayız. İlimiz büyük projeleriyle yakın zamanda kabuğunu kıracak. Her anlamda yaşanabilir Yeni Uşak’ı inşa etmeyi sürdüreceğiz. Bu konuda bakanlarımız, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanımız Sayın recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere her daim desteği söz konusudur. Bu desteklerle istenilen Uşak’ı inşa etmeye devam edeceğiz. Bizlerin her daim yanında olan ve bugün şehrimizi onurlandıran Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Bülent Tüfenkçi’ye bir kez daha teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Nurullah Cahan yapan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’na Uşak’ın simgesi olan Uşak halıları takdim etti.

Bakan Tüfenkçi daha sonra sırasıyla TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Açılışı, Uşak Ticaret Odası Yeni Binası açılışı ve vergi rekortmenleri ödül töreni, Uşak Ticaret Borsası ziyareti ve AK Parti İl Teşkilatı ziyaretlerini gerçekleştirdi.

İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA BİR PROJE BİRÇOK KAZANIM; BU PROJE İLE YARINLAR DAHA SAĞLIKLI OLACAK GENÇ KUŞAK BİR TURNUVAYA DAHA İMZA ATTI Uşak Belediyesi Bir Tesiste Daha Temel Attı UŞAK BELEDİYESİ BİR PROJENİN DAHA TEMELİNİ ATTI UŞAK BİR YEŞİL ALAN DAHA KAZANDI TÜRKİYE'NİN BİR İLKİ DAHA UŞAK'TA YAPILDI MİNİK ŞEYMA UMUDUNA ARTIK DAHA YAKIN Sokak Hayvanlarıyla ilgili bir yenilik daha ARTIK UŞAK'TA ARAÇLAR DAHA STERİL
uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret marka şehir gümrük ve ticaret bakanı bülent tüfenkçi