UŞAK BELEDİYESİ ARTIK E-DEVLETTE

15-06-2023

e-Belediye üzerinden tüm ödeme ve yapılandırma işlemlerini aktifleştiren Uşak Belediyesi, şimdi de e-Devlet üzerinden ödeme imkânı başlattı.

Türksat ve Bankalararası Kart Merkezi (BKM) ile yapılan “e-Devlet Kapısı Hizmet Entegrasyonuna İlişkin Protokol”çerçevesinde, Uşak Belediyesi’ne yapılan ödemeler ve bazı işlemler bundan böyle e-devlet üzerinden de yapılabilecek.

Su Faturası Ve Abonelik İşlemleri Yapılabilecek

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi’nden alınan onayın ardından imzalanan protokol kapsamında; vatandaşlarımız bundan böyle e-Devlet kapısı üzerinden su faturası ödeme, su aboneliği ve arıza başvurusu, fatura bilgileri sorgulama ve sayaç endeks işletme gibi işlemleri yapabilecek.

Sicil İşlemleri de Artık e-Devlette

Su faturası ve abonelik işlemlerinin yanı sıra bundan böyle sicil ve beyan bilgileri sorgulama ile emlak vergisi ödeme işlemleri de bu adresten yapılabilecek. Vatandaşlar belediyeye olan borçlarını e-Devlet üzerinden öğrenerek tahakkuk ve ödeme işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Amaç Vatandaşın İşini Kolaylaştırmak

Vatandaşların fatura ödeme ve diğer işlemleri yaparken harcadığı zamanı azaltmak hedefiyle yola çıkan Uşak Belediyesi, bu sistemin başlamasıyla zamandan ve iş gücünden de tasarruf etmiş olacak. Diğer yandan işlemlerin ağırlıklı olarak online şekilde yapılmasıyla birlikte; kâğıt ve büro malzemelerinden de tasarruf edilerek çevre dostu bir adım daha atılmış olacak.

e-Devlet üzerinden işlem yapmak isteyen vatandaşlar, kendi TC kimlik numaraları ve şifreleriyle oturum açıp arama kısmına Uşak Belediyesi yazarak ilgili bölüme ulaşabilecek.

Son Düzenlemeler: 15 Haziran, 2023
İlgili İçerikler: ÇARŞI UŞAK PROJESİ'NDE DUYURU Uşak Merkez Atatürk Mahallesi'nden Ayşe Kaya Uşak Merkez Cumhuriyet Mahallesi'nden Mehmet Savaş Uşak Merkez Karaağaç Mahallesi'nden Halime Alpan Uşak Merkez Bozkurt Mahallesi'nden Emine Gümüş UŞAK KARAAĞAÇ MAHALLESİ MAHALLE KONAĞINDA KULLANILMAK ÜZERE TATAMİ ALIMI Uşak Merkez Ünalan Mahallesi'nden Rabia Çelik Uşak Merkez Atatürk Mahallesi'nden Ramazan Kara Uşak Merkez Karaağaç Mahallesi'nden Mehmet Özcan Ali Cemal Uşaklıgil
uşak mehmet çakın e-devlet