UŞAK BELEDİYESİ ARTIK E-DEVLETTE

15-06-2023

e-Belediye üzerinden tüm ödeme ve yapılandırma işlemlerini aktifleştiren Uşak Belediyesi, şimdi de e-Devlet üzerinden ödeme imkânı başlattı.

Türksat ve Bankalararası Kart Merkezi (BKM) ile yapılan “e-Devlet Kapısı Hizmet Entegrasyonuna İlişkin Protokol”çerçevesinde, Uşak Belediyesi’ne yapılan ödemeler ve bazı işlemler bundan böyle e-devlet üzerinden de yapılabilecek.

Su Faturası Ve Abonelik İşlemleri Yapılabilecek

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi’nden alınan onayın ardından imzalanan protokol kapsamında; vatandaşlarımız bundan böyle e-Devlet kapısı üzerinden su faturası ödeme, su aboneliği ve arıza başvurusu, fatura bilgileri sorgulama ve sayaç endeks işletme gibi işlemleri yapabilecek.

Sicil İşlemleri de Artık e-Devlette

Su faturası ve abonelik işlemlerinin yanı sıra bundan böyle sicil ve beyan bilgileri sorgulama ile emlak vergisi ödeme işlemleri de bu adresten yapılabilecek. Vatandaşlar belediyeye olan borçlarını e-Devlet üzerinden öğrenerek tahakkuk ve ödeme işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Amaç Vatandaşın İşini Kolaylaştırmak

Vatandaşların fatura ödeme ve diğer işlemleri yaparken harcadığı zamanı azaltmak hedefiyle yola çıkan Uşak Belediyesi, bu sistemin başlamasıyla zamandan ve iş gücünden de tasarruf etmiş olacak. Diğer yandan işlemlerin ağırlıklı olarak online şekilde yapılmasıyla birlikte; kâğıt ve büro malzemelerinden de tasarruf edilerek çevre dostu bir adım daha atılmış olacak.

e-Devlet üzerinden işlem yapmak isteyen vatandaşlar, kendi TC kimlik numaraları ve şifreleriyle oturum açıp arama kısmına Uşak Belediyesi yazarak ilgili bölüme ulaşabilecek.

Son Düzenlemeler: 15 Haziran, 2023
İlgili İçerikler: UŞAK BELEDİYESİ'NİN BORÇLARI AÇIKLANDI BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR ZÜMRA KADINLARI ARTIK YÖRESEL ÜRÜNLER ÇARŞISI'NDA DA OLACAK UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI
uşak mehmet çakın e-devlet