Uşak Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri Uşaklılara Keyifli Anlar Yaşatıyor

17-05-2019

Geleneksel Ramazan Etkinlikleri Uşak’a Renk Katıyor

Uşak Belediyesi’nin Geleneksel hale gelen Ramazan Etkinlikleri bu yıl da Atapark’ta kurulan sahne ve panayırla Uşaklılara sunuldu. Keyifli anların yaşandığı etkinliğe dün akşam Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın da katılarak Uşaklılarla buluştu.

Uşak Belediyesi’nin geleneksel Ramazan etkinlikleri bu yıl da Atapark’ta yerini aldı.Ramazan Ayının vazgeçilmezi haline gelen Geleneksel Türk Tiyatrosu’ndan Hacivat Karagöz ve Orta Oyununun yer aldığı, ateş adamın, animasyonların, yarışmaların, tasavvuf müziği etkinliklerinin, semazen gösterilerinin ve yerel sanatçıların konserlerinin bulunduğu Atapark’taki etkinliklerde ayrıca esnaflar da indirimli birçok ürünü vatandaşla buluşturuyor.

Geleneksel Ramazan Etkinlikleri’nin dün akşamki programına Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman ve Zeynep Ceylaner katıldı. Uşaklı hemşehrileriyle hasbihal ederek esnaflara hayırlı işler dileyen Başkan Çakın, tüm Uşaklıların Ramazan ayını kutladı. Mübarek Ramazan Ayı’nın birlikteliğin, bereketin ve kardeşliğin en güzel şekilde tezahür ettiği, Müslümanlar için son derece önemli bir ay olduğunu belirten Başkan Çakın, Ramazan ayının manevi duyguları yükseltmesinin yanında Uşaklılarla da bu gibi etkinliklerde keyifli vakit geçirmeyi sağladığını da dile getirdi.

Programa Uşaklılar tarafından gösterilen ilgiye dikkat çeken Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, kurulan esnaf stantlarıyla Uşaklıların alışveriş yapma imkânı bulduğunu, çocuklarınsa aileleriyle birlikte kendileri için hazırlanan lunaparkta ve oyun gruplarında eğlenme fırsatı yakaladığını dile getirdi.

Başkan Çakın: “Yapacağımız Çalışmalarla Uşak’ın Daha Güzel Olması İçin Çalışacağız”

Stantları gezerek esnaflara bol kazanç dileyen Başkan Çakın alanda yaptığı konuşmada, “Uşak belediyesi olarak da bundan önceki senelerde olduğu gibi bu sene de sizlerle birlikte Atapark’ta Ramazan’ın bu güzelliklerini birlikte yaşamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Yapacağımız çalışmalarla ve etkinliklerle her zaman Uşak’ın daha da güzelleşmesi için çalışmaya devam edeceğiz. Bu organizasyonda emeği geçen Uşak Belediyemizin çalışanlarına ve bizleri bu keyifli atmosferde yalnız bırakmayan değerli Uşaklı hemşehrilerimize çok teşekkür ederim.” diyerek sözlerine son verdi. Tüm Uşaklıların mübarek Ramazan ayını tebrik eden Başkan Mehmet Çakın, izleyicilere iyi eğlenceler diledi.

Son Düzenlemeler: 20 Mays, 2019
İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET Banaz İlçesinden, Ramazan Erol ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK Ramazan Alabaş DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR Ramazan Çeltik UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR
uşak