UŞAK BELEDİYESİ, GENÇLERLE YÜRÜTTÜĞÜ SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE DEVAM EDİYOR

31-10-2019

-Uşak Belediyesi ve Göztepe Üniforce Topluluğu Elele İsmetpaşa Caddesini Temizledi

Uşak Belediyesi, Uşak Üniversitesinde eğitim gören gençlerle  sosyal sorumluluk projeleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Memleketim Uşak projesi kapsamında ikametini Uşak’a aldıran Uşak Üniversitesi İnşaat Mühendisliği öğrencileri ile ele ele vererek, Hacıkadem Mesire Alanı’nı temizlemişlerdi. Bu sefer ki temizlik adresi İsmetpaşa Caddesi Oldu.

Daha temiz bir Uşak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, belirlenen noktalarda Uşak Üniversitesinde eğitim gören öğrencilerle beraber temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Göztepe Üniforce topluluğuyla belediye önünde bir araya gelen temizlik ekipleri İsmetpaşa Caddesi’nin temizliğini gerçekleştirdi.

Etkinliğe Uşak Belediye Başkan Yardımcıları Meral Gülmez Saçar , Hikmet Kahraman ve Temizlik İşleri Müdürü Fatih Öztürk de katıldı.

Yaklaşık 20 öğrencinin katıldığı temizlik çalışmaları vatandaşlar tarafından da taktirle karşılandı.

Bir saat süren çalışmanın ardından, bu tarz sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceği, Uşak’ın hemen her noktasına bu etkinlik vasıtasıyla da ulaşılacağı belirtilirken, etkinlik sayesinde vatandaşlarda da temiz çevre bilincinin sağlamlaşmasının sağlanacağını vurgulandı.

İlgili İçerikler: A CAPELLA UŞAK VOKAL TOPLULUĞU VE UŞAK BELEDİYESİ ÇOKSESLİ ÇOCUK KOROSUNDAN MUHTEŞEM KONSER BU KUPA UŞAK'A ÇOK YAKIŞTI CİRİT ŞAMPİYONASI ŞAMPİYONLUK KUPASI UŞAK'A GELİYOR UŞAK'TAN ÜÇ CİRİT KULÜBÜ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA BOY GÖSTERECEK Uşak Belediyesi 20 Yıllık Çileye Son Verdi Uşak Belediyesi Engelli Çocukları Unutmadı UŞAK BELEDİYESİ ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE KARAAĞAÇ MESİRE ALANINI TEMİZLEDİ Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu Kapılarını Kocamın Nişanlısı Oyunuyla Açtı UŞAK BELEDİYESİ VE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA MİNİKLER, UŞAK'TA 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ İÇİN SÖYLEDİ
uşak belediyesi