UŞAK BELEDİYESİ, GENÇLERLE YÜRÜTTÜĞÜ SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE DEVAM EDİYOR

31-10-2019

-Uşak Belediyesi ve Göztepe Üniforce Topluluğu Elele İsmetpaşa Caddesini Temizledi

Uşak Belediyesi, Uşak Üniversitesinde eğitim gören gençlerle  sosyal sorumluluk projeleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Memleketim Uşak projesi kapsamında ikametini Uşak’a aldıran Uşak Üniversitesi İnşaat Mühendisliği öğrencileri ile ele ele vererek, Hacıkadem Mesire Alanı’nı temizlemişlerdi. Bu sefer ki temizlik adresi İsmetpaşa Caddesi Oldu.

Daha temiz bir Uşak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, belirlenen noktalarda Uşak Üniversitesinde eğitim gören öğrencilerle beraber temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Göztepe Üniforce topluluğuyla belediye önünde bir araya gelen temizlik ekipleri İsmetpaşa Caddesi’nin temizliğini gerçekleştirdi.

Etkinliğe Uşak Belediye Başkan Yardımcıları Meral Gülmez Saçar , Hikmet Kahraman ve Temizlik İşleri Müdürü Fatih Öztürk de katıldı.

Yaklaşık 20 öğrencinin katıldığı temizlik çalışmaları vatandaşlar tarafından da taktirle karşılandı.

Bir saat süren çalışmanın ardından, bu tarz sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceği, Uşak’ın hemen her noktasına bu etkinlik vasıtasıyla da ulaşılacağı belirtilirken, etkinlik sayesinde vatandaşlarda da temiz çevre bilincinin sağlamlaşmasının sağlanacağını vurgulandı.

İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK
uşak belediyesi