UŞAK BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE KUCAK AÇMAYA DEVAM EDİYOR

25-09-2019

Uşak Belediyesi, yardımlaşma ruhunu diri tutup kentteki ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyor. Sosyal Yardım İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün koordineli çalışmalarıyla bugün bir aile’nin daha mağduriyetinin giderilmesi adına çalışma yapıldı.

Uşak’taki mağdur aileler Uşak Belediyesi’nin kapısını çalmaya devam ediyor. Sosyal Belediyecilik anlayışıyla, vatandaşların yardım talepleri hızlı ve titiz bir şekilde değerlendirildikten sonra belediye ekiplerince yardım talebiyle ilgili bir ön araştırma yapılıyor. Gerekli koşullara haiz olan başvurular sıraya alınarak talep edilen yardım doğrultusunda hanelere ulaşılıyor.

Bu doğrultuda ilerleyen Uşak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri ve Temizlik İşleri personelleri, Elmalıdere Mahallesinde ikamet eden bir aileye yardım için harekete geçti. İhtiyaçlarını görmekte sıkıntı çeken yaşlı çiftin evi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince dip köşe temizlendi. Ayrıca aile için, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün de seferber olduğu, gerekli tüm yardımların yapılacağı bildirildi.

Ekiplerin iki saatlik çalışmalarının ardında hane sahipleri, böyle bir hizmetten dolayı ve kendilerini yalnız bırakmadıkları için Uşak Belediyesi’nin tüm ekiplerine teşekkür ettiler.

İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK YENİ AŞEVİ KAPSAMLI HİZMETLERLE KAPILARINI AÇMAYA HAZIRLANIYOR DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI
uşak BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE KUCAK AÇMAYA DEVAM EDİYOR