UŞAK BELEDİYESİ İLE GENÇLİK YENİ BİR MERKEZE KAVUŞUYOR

21-03-2023
Zümra Kadın El Emeği Pazarı’ndan eğitim ve yaşam merkezlerine, Genç Kuşak Kule Altı ve Akademi binalarından Kadın Koordinasyon Merkezi(UKAMER) binasına kadar birçok sosyal projeye ilişkin yapısal yatırımı hayata geçiren ve geçirmeye devam eden Uşak Belediyesi, kapsamlı bir çalışmaya daha imza atmaya hazırlanıyor.

Kemalöz Mahallesi’nde atıl durumda olan ve yıkımı gerçekleştirilen ayaklı su deposunun yerini yeni bir Gençlik Merkezi alıyor.486metrekare alana oturacak projenin ilk adımı olan temel kazı çalışmaları bugün başladı. Toplamda 1922 metrekare kullanım alanına sahip olacak merkez bünyesinde çeşitli etkinlik alanları bulunduracak ve üç kattan oluşacak.

İçerisinde geniş bir dans salonu, çok amaçlı salonlar ve çeşitli kurs odaları barındıracak Gençlik Merkezi, bir de kadınlara özel spor salonuna ev sahipliği yapacak. Giriş kısmındaysa açık ve kapalı oturma alanlarına sahip büyük bir kaferestoran bölümü merkezin misafirlerini ağırlayacak.

Hızla yükselmesi planlanan projede temel kazı çalışmalarının kısa sürede bitmesiyle ilk betonunun dökülmesi hedefleniyor.

Son Düzenlemeler: 22 Mart, 2023
İlgili İçerikler: Dilek Kaya Cemile Kıyar Bir Eylül Sanayi Sitesi Yağmur Suyu Hattına Kavuşuyor ÇARŞI UŞAK PROJESİ'NDE DUYURU Uşak Merkez Atatürk Mahallesi'nden Ayşe Kaya Akile Güçlü Uşak Merkez Karaağaç Mahallesi'nden Halime Alpan Uşak Merkez Cumhuriyet Mahallesi'nden Mehmet Savaş Uşak Merkez Bozkurt Mahallesi'nden Emine Gümüş Tenzile Köksal
uşak kemalöz mehmet çakın gençlik merkezi