Uşak Belediyesi Tenis Turnuvası'nda İlk Servis Atıldı

8-06-2021

Geleneksel hale getirilen ve her yıl birbirinden çekişmeli mücadelelere ev sahipliği yapan Uşak Belediyesi Tenis Turnuvası kura çekiminin ardından Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Ceylaner’in ilk servis atışıyla başladı.

Huzurpark’ta bulunan spor kompleksinde düzenlenen turnuvanın kuralarını Uşak Belediye Başkan Yardımcıları Hikmet Kahraman ve Zeynep Ceylaner ile Uşak Belediyesi AK Parti Meclis Üyeleri Mehmet Gün ile Kazım Kuşçu çekti.

10+ kız/erkek, 14+ kız/erkek, 18+ yeni başlayan kadın/erkek, 18+ master kadın/erkek ve 35+ master erkek olmak üzere 9 kategoride yapılacak olan turnuvada 10 yaşından 70 yaşına kadar 108 sporcu yer alıyor.

Servis atışını yaparak heyecan dolu turnuvayı başlatan Başkan Yardımcısı Ceylaner, güzel müsabakalar olacağına inandıklarını ifade ederek tüm sporculara başarılar diledi.

Dereceye girenlere çeşitli hediyelerin verileceği turnuva 3 hafta boyunca sporseverleri ve sporcuları ağırlayacak.

İlgili İçerikler: "UŞAK BELEDİYESİ'NDEN DAYANIŞMA ÖRNEĞİ" Haberi Hakkında 15 TEMMUZ DESTANI UŞAK MEYDANINDA ANILDI UŞAK'IN EN BÜYÜK ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLADI UŞAK'TA SÜPERMOTO VE OHVALE MİNİGP RÜZGARI Uşak Merkez İkisaray Mahallesinden Emine Yılmaz Uşak'ın değerleri Amfi Tiyatro'da Devleşti UŞAK'TA SÜPERMOTO HEYECANI BAŞLIYOR YAZ OKULUNDA İLK ZİL ÇALDI ŞEHRİN İLK GEZİCİ TİYATRO ETKİNLİĞİ FİNALİNİ YAPTI UŞAK MÜZİK DOLU BİR YAZ AKŞAMI GEÇİRDİ
uşak uşak belediyesi turnuva tenis mehmet çakın