Uşak Belediyesi Tenis Turnuvası'nda İlk Servis Atıldı

8-06-2021

Geleneksel hale getirilen ve her yıl birbirinden çekişmeli mücadelelere ev sahipliği yapan Uşak Belediyesi Tenis Turnuvası kura çekiminin ardından Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Ceylaner’in ilk servis atışıyla başladı.

Huzurpark’ta bulunan spor kompleksinde düzenlenen turnuvanın kuralarını Uşak Belediye Başkan Yardımcıları Hikmet Kahraman ve Zeynep Ceylaner ile Uşak Belediyesi AK Parti Meclis Üyeleri Mehmet Gün ile Kazım Kuşçu çekti.

10+ kız/erkek, 14+ kız/erkek, 18+ yeni başlayan kadın/erkek, 18+ master kadın/erkek ve 35+ master erkek olmak üzere 9 kategoride yapılacak olan turnuvada 10 yaşından 70 yaşına kadar 108 sporcu yer alıyor.

Servis atışını yaparak heyecan dolu turnuvayı başlatan Başkan Yardımcısı Ceylaner, güzel müsabakalar olacağına inandıklarını ifade ederek tüm sporculara başarılar diledi.

Dereceye girenlere çeşitli hediyelerin verileceği turnuva 3 hafta boyunca sporseverleri ve sporcuları ağırlayacak.

İlgili İçerikler: Uşak Merkez Eşme İlçesi'nden ​Halil Çoban Uşak Ulubey Çamdere Köyü'nden İbrahim Erdoğan GENÇ KUŞAK AKADEMİ'DEN ÖĞRENCİLERE MÜJDE ÇARŞI UŞAK PROJESİ'NDE DUYURU Uşak Merkez Atatürk Mahallesi'nden Ayşe Kaya Uşak Merkez Cumhuriyet Mahallesi'nden Mehmet Savaş Uşak Merkez Karaağaç Mahallesi'nden Halime Alpan Uşak Merkez Bozkurt Mahallesi'nden Emine Gümüş Elif Yeşilkaya UŞAK KARAAĞAÇ MAHALLESİ MAHALLE KONAĞINDA KULLANILMAK ÜZERE TATAMİ ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU
uşak uşak belediyesi turnuva tenis mehmet çakın