UŞAK BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ BU KEZ LOKANTALARDA

29-05-2019

Ramazan Ayı’nın gelmesiyle denetimlerini arttıran ve incelemelerine ilk olarak fırınlardan başlayan Uşak Belediyesi Zabıta ekipleri, son olarak şehirde hizmet veren pek çok lokantada denetim gerçekleştirdi.

Uşaklıların kaliteli hizmet alması adına çalışan ve sık sık çeşitli denetimlerde bulunan Uşak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri bu kez lokantalarda incelemelerde bulundu.

Uşak Belediyesi Zabıta Müdürü Nusret Güler’in de katıldığı incelemelerde, Zabıta ekipleri; ruhsat, gramaj, fiyat tarifesi, mutfak temizliği, paketli ürünlerin son kullanma tarihi ve sağlık koşullarına uygunluk gibi pek çok konuda detaylı denetimlerde bulundu. Denetimlerde büyük bir sorunla karşılaşmayan Zabıta Müdürlüğü personeli, bazı konularda iş yeri sahiplerine ve çalışanlarına uyarılarda bulundu.

Vatandaşların kalite odaklı ve standartlara uygun sağlıklı gıdalar tüketmesi için hız kaybetmeden çalıştıklarını dile getiren Zabıta Müdürü Güler, "Ramazan ayı denetimlerimize ilk olarak fırınlardan başlamıştık. Ramazan süresince devam eden denetimlerimiz lokantalarla sürdü. Denetimlerimizde Uşaklıların sağlığını tehlikeye sokmayacak, temiz ve tüketime uygun ürünler görmek bizleri memnun etti. Denetimlerimiz aynı hızla ve titizlikle devam edecek, hemşehrilerimizin sağlığı bizlere emanettir" dedi.

Zabıta Müdürü Nusret Güler, vatandaşların olumsuz bir durumla karşılaşmaları halinde, 0276 223 23 65 numaralı hattan veya 153 üzerinden Uşak Belediyesi’nin ilgili birimlerine şikâyetlerini bildirmeleri konusunda çağrıda bulundu.

Zabıta Müdürlüğünde görevli Gıda Mühendisi Dicle Erol’dan alınan bilgiye göre, 20 Mayıs 2019 tarihinden bu yana içinde pide salonları, kebapçılar, tost evleri ve lokantaların bulunduğu toplamda 94 iş yeri denetlendi ve 3 iş yerine umumi temizliklerine dikkat etmedikleri için cezai işlem uygulandı.

İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK
uşak uşak belediyesi denetim zabıta müdürlüğü mehmet çakın lokanta