Uşak Belediyesi'nde Başkan Yardımcıları Belli Oldu

15-04-2019

31 Mart yerel seçimlerinde Uşak Belediye Başkanı seçilen Mehmet Çakın, hizmette kendisine eşlik edecek başkan yardımcılarını belirledi. Buna göre Uşak'a hizmet için yürütülecek çalışmalarda Başkan Çakın'a biri bayan 3 yardımcı eşlik edecek.

Uşak Belediyesi'nde yeni dönemde yer alacak isimler belli olmaya başladı. Görev dağılımları kapsamında Belediye Başkan Yardımcısı olarak belirlenen 3 isim Başkan Mehmet Çakın tarafından düzenlenen ilk Belediye Meclisi’nde açıklandı.

Mahalli İdareler Genel Seçiminde AK Parti Belediye Meclisi Üyesi seçilen üç isim Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi. Kadroda bir de bayan başkan yardımcısı yer aldı.

Buna göre işadamı Hikmet Kahraman, Mimar Zeynep Ceylaner ve Mali Müşavir Gökhan Yalçın Uşak Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilen isimler oldu.

Çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan Başkan Mehmet Çakın, "Uşak'ımıza ve hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunmak adına kadromuzu hızla oluşturuyoruz" dedi. Başkan Çakın, yeni dönemde Uşak'a değer katacak hizmetlerin hayata geçirileceği güçlü bir kadro oluşturduklarını belirtti.

Hikmet Kahraman

1977 yılı Uşak Merkez Eğlence Köyü doğumludur. 1990 yılında kurdukları kerestecilik sektöründe faaliyet gösteren aile şirketiyle ticari hayatı devam etmektedir. 2003 yılında AK Parti Merkez İlçe Yönetimiyle başlayan siyasi hayatı, Merkez İlçe Sekreterliği, Merkez İlçe Ar-Ge Başkanlığı, Merkez İlçe Teşkilat Başkanlığı, İl Sekreterliği ve İl Teşkilat Başkanlığı görevleri olmak üzere ana kademede 16 yılı aşkın bir süredir devam etmiştir. Tüm seçimlerde SKM yönetimlerinde görev almıştır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Zeynep Ceylaner

1973 Erzincan doğumludur. İlkokulu Erzincan’da, Orta ve Lise öğrenimini Kocaeli’de tamamladı. İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesinden mezun oldu.  1994-1998 yılları arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin alt belediyesi olan Bekir Paşa Belediyesi’nde mimar olarak görev yaptı. 1998 yılında evlenip Uşak’a yerleşti. 2007 yılında kendi işyeri olan ZC mimarlığı kurarak serbest mimarlığa başladı. 2012 yılı itibariyle Ege İnci Yapı Denetim ortağı olarak iş hayatına devam etti. 2013 yılında AK Parti Kadın Kolları Yürütme Kurulunda, 2016 yılında İl Yürütme Kurulunda, 2018 yılı itibariyle de SKM Proje Komisyon Başkanı olarak görev yaptı. Evli ve 2 çocuk annesidir.

Gökhan Yalçın

1986 yılında Uşak'ın  Sivaslı ilçesi Akarca köyü doğumludur. İlk, orta ve lise eğitimini Uşak’ta tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur. 2004-2012 yılları arası Serbest Muhasebeci stajyeri, 2013 yılından itibaren de Mali Müşavir olarak faaliyetine devam etmektedir. 2007 yılından itibaren AK Parti üyesi olup, 2017-2019 yılları arası Uşak İli Merkez İlçe Teşkilatı Mali ve İdari İşler Başkanı olarak görev yapmıştır. AK Parti Uşak İl Teşkilatında çeşitli kademelerde görev aldı. MÜSİAD Uşak Şubesi ve Kızılay Uşak Şubesi Yönetim Kurulu üyesidir. Hayrat Vakfı Uşak Şube üyeliği ve diğer çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev ve sorumluluğu devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK
uşak uşak belediyesi mehmet çakın başkan yardımcıları hikmet kahraman gökhan yalçın zeynep ceylaner