UŞAK BELEDİYESİ'NDEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK

12-11-2021

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Amatör Spor Kulüplerinin başkanları, antrenörleri ve oyuncularıyla bir araya geldi. Uşak’ta spor alanında yaşanan tüm gelişmelerin ele alındığı programda konuşan Çakın; amatör spor kulüplerini ve sporcuları daima destekleyeceklerini vurguladı.

Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa, Uşak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Osman Kocabıyık ve Futbol İl Temsilcisi Hakan Arslan’ın yanı sıra, AK Parti İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar, Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman katıldı.

“Her Anlamda Yanınızdayız” Mesajı

Kulüp başkanlarıyla tek tek konuşarak ihtiyaç ve talepleri değerlendiren Başkan Çakın; spor kulüplerine her türlü desteği sağlayacaklarını ifade ederek; kendisinin ve ekibinin şehrimizde faaliyet gösteren tüm kulüpleri dostça kucakladığını, bundan sonra da sporcuların yanında olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Uşak Belediyesi olarak şehrimizdeki mevcut sahaların iyileştirilmesi ve kente yeni spor sahalarının kazandırılması noktasında çalışmalarının süreceğini hatırlatan Çakın, özellikle alt yapıda genç ve dinamik sporcuların desteklenmesinin hem bireysel hem de kulüp bazında büyük önem taşıdığının altını çizdi.

Çakın ayrıca, sporcuların ve kulüplerin daima yanında olan ve bu programda kendilerini yalnız bırakmayarak katkı veren AK Parti İl teşkilatına teşekkürlerini sundu.

185 Bin Lira Nakdi Yardım Verilecek

Gerekli istişarelerin yapılmasının ardından plaket ve hediye takdimine geçilen program, toplu fotoğraf çekiminin ardından karşılıklı birlik beraberlik mesajlarıyla sona erdi.

BAL Liginde, 1. Amatörde, 2. Amatörde ve Akademi liglerinde mücadele eden kulüplere, Uşak Belediyesi adına toplamda 185 bin lira olacak şekilde nakdi yardım verilecek.

İlgili İçerikler: ÇARŞI UŞAK PROJESİ'NDE DUYURU Uşak Merkez Atatürk Mahallesi'nden Ayşe Kaya Uşak Merkez Cumhuriyet Mahallesi'nden Mehmet Savaş Uşak Merkez Karaağaç Mahallesi'nden Halime Alpan Uşak Merkez Bozkurt Mahallesi'nden Emine Gümüş UŞAK KARAAĞAÇ MAHALLESİ MAHALLE KONAĞINDA KULLANILMAK ÜZERE TATAMİ ALIMI Uşak Merkez Ünalan Mahallesi'nden Rabia Çelik Uşak Merkez Atatürk Mahallesi'nden Ramazan Kara Uşak Merkez Karaağaç Mahallesi'nden Mehmet Özcan Ali Cemal Uşaklıgil
uşak uşak belediyesi destek mehmet çakın amatör spor kulüpleri