Uşak Belediyesi'nden "Atatürk'ü Anma Günü" İçin Anlamlı Video

10-11-2020

Uşak Belediyesi “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” dolayısıyla bir video hazırlayarak sosyal medya hesapları üzerinden vatandaşlarıyla paylaştı. Uşak’ın sınırları içerisinde yer alan, tarihi ve kültürel miras olarak nitelendirilebilecek çeşitli noktalarda çekimleri gerçekleştirilen filmde tamamen vatandaşlar oynatıldı. Uşak Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çekimler yaklaşık iki gün sürdü. Çekimlerde 15 Temmuz Şehitler Meydanı, Uşak Şeker Fabrikası, Cılandıras Köprüsü, Blaundus Antik Kenti, Dokur Evi, Ulubey Kanyonları, Atatürk Etnografya Müzesi, Uşak Tren Garı ve Taşyaran Vadisi gibi birbirinden önemli ve tarihi dokusu bulunan mekanlar kullanıldı.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” dolayısıyla yayımladığı mesajda; ömrünü bir milletin bağımsızlığı için feda eden bir liderin yaşamı boyunca sıkıntılar ve yokluklar içerisinde nasıl korkusuzca ve fedakarca çalıştığının altını çizdi. Çakın; “Ulu Önderimizin aramızdan ayrılışının 82. Yıldönümünü idrak ettiğimiz bu günde, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, vatanımız için savaşan gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz. Uşak Belediyesi olarak Atamızı anmak adına şehrimizin tarihi mekanlarında çektiğimiz bir video hazırladık. Ben bu vesileye çekimlerimize eşlik eden tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

Son Düzenlemeler: 10 Kasm, 2020
İlgili İçerikler: UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK Uşak Merkez Eşme İlçesi'nden ​Halil Çoban Uşak Ulubey Çamdere Köyü'nden İbrahim Erdoğan GENÇ KUŞAK AKADEMİ'DEN ÖĞRENCİLERE MÜJDE ÇARŞI UŞAK PROJESİ'NDE DUYURU Uşak Merkez Atatürk Mahallesi'nden Ayşe Kaya Uşak Merkez Karaağaç Mahallesi'nden Halime Alpan Uşak Merkez Cumhuriyet Mahallesi'nden Mehmet Savaş
uşak uşak belediyesi anma mehmet çakın Mustafa Kemal Atatürk