Uşak Belediyesi'nden Yapımı Devam Eden Üst Geçitler Hakkında Kamuoyu Duyurusu

24-10-2017

Uşak Belediyesi tarafından yürütülen projelere yönelik basın mensubu görünümlü şaibeli kişiler tarafından kasıtlı olarak kamuoyunu yanıltma, çalışmalara yönelik olumsuz bir algı oluşturma, hizmetleri yavaşlatma amacına yönelik haberler yayınlanmaktadır.

Son olarak Ankara-İzmir Karayolu üzerinde yapımına devam edilen yürüyen merdivenli, asansörlü üst geçitlere yönelik yayımlanan yalan haberlerde iki üst geçidin maliyetinin 20 Milyon TL olduğu gibi asılsız bir bilgiye yer verilmiştir.

Kasıtlı olarak kamuoyunu yanıltmaya yönelik basın mensubu görünümlü şaibeli kişilerin verdiği bilgiler tamamıyla yalandır, asılsızdır.

İlki Ankara-İzmir Karayolu üzerinde eski Kız Meslek Lisesi civarında, ikincisi de Medical Park Hastanesi civarında yapılmaktadır. Yürüyen merdivenli ve asansörlü iki üst geçidin toplam maliyeti ise 8 yürüyen merdiven ve 4 asansör dahil 4 Milyon 500 Bin TL civarıdır.

Uşak halkının gerçeği yansıtmayan bu asılsız haberlere itibar etmemeleri önemle duyurulur.

Uşak belediyesi olarak iftira niteliğindeki bu asılsız haberler için yasal süreci başlatacağımızı kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
Son Düzenlemeler: 25 Ekim, 2017
İlgili İçerikler: Uşak Belediyesi'nden Arefe Mesaisi İşletme ve İştirakler Müdürlüğünden Abonelik İşlemleri Hakkında Duyuru Mustafa Özdemir UŞAK RENKLİ BİR 19 MAYIS ETKİNLİĞİNE SAHNE OLDU UŞAK BELEDİYESİ'NDEN SAĞLIKLI YAŞAMA TEŞVİK HEDİYESİ UŞAK BELEDİYESİ'NDEN VATANDAŞA KADİR GECESİ İKRAMI MUSTAFA ASIM ÜNAL Zeyilname 3 Uşak Belediyesi Yayalaştırılan Sokaklar Mimarlık-Kentsel Tasarım Fikir Proje Yarışması Mustafa KOCADÜZ UŞAKTA MİNİKLER SABAHA UŞAK BELEDİYESİ'NİN SÜRPRİZİYLE UYANDI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan basın açıklması