Uşak Belediyesi'nden Yapımı Devam Eden Üst Geçitler Hakkında Kamuoyu Duyurusu

24-10-2017

Uşak Belediyesi tarafından yürütülen projelere yönelik basın mensubu görünümlü şaibeli kişiler tarafından kasıtlı olarak kamuoyunu yanıltma, çalışmalara yönelik olumsuz bir algı oluşturma, hizmetleri yavaşlatma amacına yönelik haberler yayınlanmaktadır.

Son olarak Ankara-İzmir Karayolu üzerinde yapımına devam edilen yürüyen merdivenli, asansörlü üst geçitlere yönelik yayımlanan yalan haberlerde iki üst geçidin maliyetinin 20 Milyon TL olduğu gibi asılsız bir bilgiye yer verilmiştir.

Kasıtlı olarak kamuoyunu yanıltmaya yönelik basın mensubu görünümlü şaibeli kişilerin verdiği bilgiler tamamıyla yalandır, asılsızdır.

İlki Ankara-İzmir Karayolu üzerinde eski Kız Meslek Lisesi civarında, ikincisi de Medical Park Hastanesi civarında yapılmaktadır. Yürüyen merdivenli ve asansörlü iki üst geçidin toplam maliyeti ise 8 yürüyen merdiven ve 4 asansör dahil 4 Milyon 500 Bin TL civarıdır.

Uşak halkının gerçeği yansıtmayan bu asılsız haberlere itibar etmemeleri önemle duyurulur.

Uşak belediyesi olarak iftira niteliğindeki bu asılsız haberler için yasal süreci başlatacağımızı kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
Son Düzenlemeler: 25 Ekim, 2017
İlgili İçerikler: Uşak Merkez Eşme İlçesi'nden ​Halil Çoban Uşak Ulubey Çamdere Köyü'nden İbrahim Erdoğan GENÇ KUŞAK AKADEMİ'DEN ÖĞRENCİLERE MÜJDE Ulubey/Çardak Köyünden, Mustafa Uğurlar Mustafa Gök ÇARŞI UŞAK PROJESİ'NDE DUYURU Uşak Merkez Atatürk Mahallesi'nden Ayşe Kaya Uşak Merkez Cumhuriyet Mahallesi'nden Mehmet Savaş Uşak Merkez Karaağaç Mahallesi'nden Halime Alpan Uşak Merkez Bozkurt Mahallesi'nden Emine Gümüş
uşak uşak belediyesi nurullah cahan basın açıklması