UŞAK BELEDİYESİ'NİN KURTULUŞ HAFTASI PROGRAMI BELLİ OLDU

31-08-2023

UŞAK BELEDİYESİ’NİN KURTULUŞ HAFTASI PROGRAMI BELLİ OLDU

1 Eylül Uşak’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü için düzenlenen etkinliklerin akışı belli oldu.

Birbirinden Özel Etkinlikler Bir Arada

Kurtuluş haftası için dopdolu bir program hazırlayan Uşak Belediyesi; sanatı, müziği, eğlenceyi ve tarihin izlerini Uşaklılarla buluşturacak. 1 Eylül Cuma günü saat 19.30’da eski belediye binasının önünden başlayacak Kurtuluş Kortej Yürüyüşü Atapark’ta son bulacak. Aynı gün Atatürk Kültür Merkezi Sanat Galerisi’nde Uşaklı yazar Bekir Semerci'nin arşivinde bulunan belgelerden oluşan ‘Osmanlı Belgeleriyle Uşak’ sergisi düzenlenecek. Ardından ise Uşaklı Halk Ozanı Mustafa Çobanoğlu Atapark’ta vatandaşlarla buluşacak. Kulakların pasını silecek eser dinletisi sonrasında ise sahneyi ünlü sanatçı Funda Arar devralacak.

3 Eylül Pazar günü ise Uşak’ın düşman işgalinden kurtuluşu münasebetiyle hazırlanan ve Uşaklı Prof. Dr. İskender Pala’nın eşsiz kaleminden ortaya çıkan “Kurtuluş” adlı tiyatro oyunu, Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sanatseverlerle buluşacak.

Uşak Belediyesi yapılacak tüm etkinliklere vatandaşları davet etti.

1 Eylül Kurtuluş Haftası Program Akışı:

-1 Eylül Cuma saat 19.30: Kurtuluş Kortej Yürüyüşü (Eski Belediye Binası Önü)

-1 Eylül Cuma saat 20.00: ‘Osmanlı Belgeleriyle Uşak’ sergisi (Atatürk Kültür Merkezi Sanat Galerisi)

-1 Eylül Cuma saat 20.30: Halk Ozanı Mustafa Çobanoğlu Konseri (Atapark)

-1 Eylül Cuma saat 21.00: Funda Arar Konseri (Atapark)

-3 Eylül Pazar saat 20.30: ‘Kurtuluş’ Tiyatro Oyunu (Atatürk Kültür Merkezi)

Son Düzenlemeler: 31 Austos, 2023
İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK
uşak uşak belediyesi 1 eylül kurtuluş mehmet çakın