​Uşak Halıları Travel Turkey İzmir Fuarı'nda

11-12-2015

Uşak Halıları Travel Turkey İzmir Fuarı’nda

9. su düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuarı’nda Uşak Belediyesi de yer aldı. Fuarlarda kentin kültürünü, tarihini ve öne çıkan ürünlerini daha iyi tanıtma imkanına sahip olduklarına değinen Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, “Bizde belediye olarak bu fuarda da halılarımızı en güzel şekilde tanıtıyoruz” dedi.

Travel Turkey İzmir Fuarı bu yıl 9. kez kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuarda Uşak’tan resmi kurum ve kuruluşların yanı sıra sivil toplum kuruluşları ve ticari işletmeler de yerini aldı. Uşak Belediyesi’nin de halılarıyla kenti temsil ettiği fuarda yoğun ilgiyle karşılaştı. Fuarın açılışında Uşak Valisi Ahmet Okur’un yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Kültür ve Turizm İl Müdürü Şerif Arıtürk, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Kuvvet de yerini alırken Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal da Uşak stantlarına ilgi gösterdi.

Elimizi taşın altına koyuyoruz

“İlimizin tanıtım atağına fuarların büyük katkı sağladığına inanıyoruz” diye konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, fuarda belediye olarak halıların tanıtımına katkı sağladıklarını bildirdi. Uludağ, “Belediyemiz kentimizin tanıtımına katkı sağlayacak her türlü organizasyonda yer almaktan mutlu olmaktadır. Bu nedenle elimizi daima taşın altına koyarak çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Daha önce fuarlarda kentimize dair öğeleri en güzel şekilde tanıtmıştık. Bugün de İzmir’de bunu gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyoruz. Standımız Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mahir Ünal tarafından da yoğun ilgi gördü” dedi.

İzmir’in yıldızının Uşak halıları olduğuna dikkat çeken Uludağ, “Fuarda bulunan tüm ziyaretçiler halılarımızla özel bir şekilde ilgilendi” ifadesini kullandı.

En iyi şekilde tanıtacağız

Belediye olarak tanıtımla ilgili çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini aktaran Uludağ, “Belediye olarak markalaşmanın önemini biliyoruz. İlimizin marka değerinin artmasının kurumsal bir yolla olacağına inanıyoruz. Bunun en güzel yöntemlerinden birisi de fuarlardır. On binlerce insanı ağırlayan fuarlarda Belediye alarak tanıtımı etkili bir şekilde yapmayı sürdüreceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

İlgili İçerikler: Gülsüm İzmir ​Uşak Merkez Karaağaç mahallesi'nden Ali Efe ​Uşak Merkez İkisaray Mahallesi'nden Müşerref Biber İzmir Merkez Bayraklı Mahallesinden Necmiye Çitim ​Uşak Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden duyuru 20/09/2019 UŞAK BELEDİYESİ'NİN DESTEĞİYLE İKİ ESNAF ODASINA KONYA VE İZMİR TURU Uşaklı Minikler İzmir'de İzleyenleri Büyüledi ​Uşak İle Ruanda Arasında Ekonomik İşbirliği Görüşmesi Yapıldı Tarihi Uşak Halıları Dokuma Kurslarıyla Yaşatılıyor Çocuk Sesler Korosu İzmir'de Tam Not Aldı
uşak belediyesi Tanıtım halı belediye hakan uludağ ahmet okur travel turkiye izmir mahir ünal