​Uşak İtfaiyesine İki Yeni Takviye

3-09-2015

Uşak İtfaiyesine İki Yeni Takviye

Uşak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü iki yeni aracı daha bünyesine kattı. Belediye Başkanı Nurulllah Cahan, Uşak İtfaiyesinin modern araç ve gereçleri ile her zaman hazır olduğunu belirtti.

Uşak Belediyesi araç ve gereçlerini yenilemeye ve modern bir duruma getirmeye devam ediyor. daha önce iş makineleri ve kamyonlarını yenileyerek hızlı bir çalışma temposuna giren Belediye son olarak kentteki yangınlara ve  İtfaiye alanlarına giren olaylara daha iyi müdahale edilmesi için iki yeni araç daha aldı. 2015 yılında yeni AKS araçlarına da kavuşan itfaiye yeni kamyonları ile daha güçlü bir duruma geldi.

Her anlamda hazırız

Belediye önünde tanıtılan araçları yerinde inceleyen Beleidye Başkanı Nurullah Cahan, kamyonları özellikleri ve müdahale alanları konusunda İtfaiye Müdürü M. Nurullah Furuncu’dan brifing aldı. “İtfaiyemiz her türlü yangın, afet ve olaylara ekipmanları ve personeli ile her zaman hazırdır” diye konuşan Başkan Nurullah Cahan, yeni araçların da bu düşünceler ile alındığını iletti.

Belediyecilikte araç ve gereçlerin yenilenmesini önemli bulduklarını kaydeden Cahan, “Halkımıza kaliteli hizmet verme anlamında tüm ekipmanlarımızı yeniliyoruz. Bu konuda ilk adımı Fen İşleri Müdürlüğümüzde atmıştık. Müdürlüğümüze daha önce 15 yeni kamyon, 2 asfalt makinesi, 1 asfalt kazıma makinesi ve 2 iş makinesi kazandırmıştık. Şu an ilimiz takviyelerimizle adeta bir şantiye alanında döndü ve çalışmalarımız olumlu şekilde devam ediyor. Önem verdiğimiz birimlerimizden olan İtfaiye Müdürlüğümüzde de kaliteli ekipmanların olması için planlamalarımızı yapmıştık. Bu kapsamda iki adet yeni itfaiye aracını bünyemize kattık. Öncelikle Yüce Rabbimiz bize bu araçları olumsuz manada kullanmayı nasip etmesin. Çünkü hiçbir vatandaşımızın canına ve malına yangınlar vasıtasıyla zarar gelsin istemeyiz. Bu düşüncelerimizin yanında yangınlarda ve doğa olaylarında ekiplerimizin daha modern ve yeni ekipmanlarımız ile müdahalede bulunmasını istiyoruz. Araçlarımızın şehrimize ve milletimize hayırlı olması diliyorum” dedi.

Başkan Cahan araçların yenilenmesi ve ekipmanların en iyi duruma getirilmesi için çalışmalara devam ettiklerini de söyledi.

Başkanımızın desteğiyle

Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın destekleriyle Uşak İtfaiyesi’nin her anlamda geliştiğine dikkat çeken İtfaiye Müdürü M. Nurullah Furuncu, “ Uşak’ımıza iki adet teknolojisi en üst düzeyde ve modern araçlar kazandırıldığı için çok mutluyuz. Araçlarımızdan birisi 24 metre merdiveni olmakla beraber, 4 ton su kapasiteli olup tam otomatikti. Diğer aracımız ise personelimizin yangınlara daha fazla sayıyla gitmesine imkan tanıyacak. 2015 yılında AKS araçlarımızı da yenilemiştik. Bizlere bu imkanı tanıyan Belediye Başkanımız Sayın Nurullah Cahan’a teşekkür ederiz” ifadesini kullandı

Son Düzenlemeler: 03 Eyll, 2015
İlgili İçerikler: YENİ AŞEVİ KAPSAMLI HİZMETLERLE KAPILARINI AÇMAYA HAZIRLANIYOR İLK İFTAR SOFRASI DİKİLİTAŞ'TA KURULDU DİKİLİTAŞ MİLLET BAHÇESİ ZENGİN DONATILARIYLA TAM NOT ALDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI ŞEHRİN YENİ GÖZDESİ; DİKİLİTAŞ MİLLET BAHÇESİ Uşak Merkez Dikilitaş Mahallesi'nden Hatice Karabulut UŞAK'TA İKİ PROJENİN RESMİ AÇILIŞI YAPILDI Şakir Yeniceli ŞEHİT FERİDUN ALABAŞ CADDESİ'NİN YOLU YENİLENDİ HİZMET TAM NOT ALDI; YENİ TESİSLER İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI